Pita-pizza med bacon

Pita-pizza med bacon

Kommentarer 3
  • Enkel
  • 30 min
Pitabrød er løsningen dersom du vil lage rask pizza til middag. Topp med hjemmelaget pizzasaus, bacon og ost.

Ingredienser

Antall porsjoner

100 g bacon
1 stk løk
3 stk hvitløksfedd
2 ss olivenolje
800 g hermetiske tomater (1 boks er som regel 400 g)
2 ss tomatpuré
½ ts salt
1 ts sukker
¼ ts pepper
4 stk pitabrød , gjerne grove
100 g Norvegia® Revet

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C varmluft, eller 220 °C uten varmluft.
    2. Skjær bacon i grove skiver. Skjær og finhakk løk og hvitløk. Stek løk og hvitløk i olje i en gryte, på middels sterk varme til det er gjennomsiktig, ca. 5 minutter.
    3. Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré, salt, sukker og pepper. Kok opp og la det småkoke på middels sterk varme. Kok så lenge du har tid, minst 10 minutter. Rør med jevne mellomrom.
    4. Legg pitabrød på en stekeplate og ha på tomatsaus, ost og bacon. Stek i ovnen til osten er gyllen, i 8–10 minutter.
Tips!

Ferdiglaget pizzasaus kan oppbevares 3–4 dager i kjøleskapet og opptil 3 måneder i fryseren.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • S.O.SPitabrødelsker

    4 år siden
    LOVELY :)

    Kommenter  (3)

    • S.O.SPitabrødelsker

      4 år siden
      HELT ENIG!

      Kommenter  (2)

    • erik12år

      4 år siden
      jeg liker dene og perfkt i bursdaen min!!1

      Kommenter  (6)


Det er mye kjærlighet i god mat