Skip to main content

Pita-pizza med bacon

Enkel
30min

Pitabrød er løsningen dersom du vil lage rask pizza til middag. Topp med hjemmelaget pizzasaus, bacon og ost.

4.2
(44)
Next ImagePita-pizza med bacon

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

100 g
bacon
1 stk
løk
3 stk
hvitløksfedd
2 ss
olivenolje
800 g
hermetiske tomater (1 boks er som regel 400 g)
2 ss
tomatpuré
0.5 ts
salt
1 ts
sukker
0.25 ts
pepper
4 stk
pitabrød, gjerne grove
100 g
Norvegia® Revet

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C varmluft, eller 220 °C uten varmluft.

  2. Skjær bacon i grove skiver. Skjær og finhakk løk og hvitløk. Stek løk og hvitløk i olje i en gryte, på middels sterk varme til det er gjennomsiktig, ca. 5 minutter.

  3. Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré, salt, sukker og pepper. Kok opp og la det småkoke på middels sterk varme. Kok så lenge du har tid, minst 10 minutter. Rør med jevne mellomrom.

  4. Legg pitabrød på en stekeplate og ha på tomatsaus, ost og bacon. Stek i ovnen til osten er gyllen, i 8–10 minutter.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Ferdiglaget pizzasaus kan oppbevares 3–4 dager i kjøleskapet og opptil 3 måneder i fryseren.

Flere fristende oppskrifter