placeholder image
3

Pita-pizza med bacon

(20)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pitabrød er løsningen dersom du vil lage rask pizza til middag. Topp med hjemmelaget pizzasaus, bacon og ost.

Antall porsjoner

Ingredienser

100 gbacon
1 stkløk
3 stkhvitløksfedd
2 ssolivenolje
800 ghermetiske tomater (1 boks er som regel 400 g)
2 sstomatpuré
½ tssalt
1 tssukker
¼ tspepper
4 stkpitabrød, gjerne grove
100 gNorvegia® Revet

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 °C varmluft, eller 220 °C uten varmluft.
    2. Skjær bacon i grove skiver. Skjær og finhakk løk og hvitløk. Stek løk og hvitløk i olje i en gryte, på middels sterk varme til det er gjennomsiktig, ca. 5 minutter.
    3. Tilsett hermetiske tomater, tomatpuré, salt, sukker og pepper. Kok opp og la det småkoke på middels sterk varme. Kok så lenge du har tid, minst 10 minutter. Rør med jevne mellomrom.
    4. Legg pitabrød på en stekeplate og ha på tomatsaus, ost og bacon. Stek i ovnen til osten er gyllen, i 8–10 minutter.

Tips:

Ferdiglaget pizzasaus kan oppbevares 3–4 dager i kjøleskapet og opptil 3 måneder i fryseren.

Kommentarer