Håndkle og blad
Jordbær dyppet i kremost og sukker
(1111)

Jordbær dyppet i kremost og sukker

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Jordbær med en fyldig kremost og litt søtt. Dette er som små konfekt.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

300 gfriske jordbær
100 gTINE Kremgo’® Naturell
2 ssbrunt sukker
2 sslimesukker
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Skyll jordbær.
    2. Smelt kremost i en bolle over vannbad.
      Blått hjerte
      Tips!

      Du kan også smøre kremosten på jordbærene med en kniv. Da slipper du å smelte den over vannbad.

    3. Dypp hvert jordbær i kremost. Du kan gjerne ha brunt sukker på noen av bærene, og limesukker på andre.
      Blått hjerte
      Tips!

      Lurer du på hvordan du lager limesukker? Se her!

      Limesukker
    4. Legg de ferdigdyppede bærene på et brett med bakepapir og sett dem kjølig til servering.
Blått hjerte
Tips!

Limesukker lager du enkelt ved å vaske to lime. Deretter riv skall fint på et rivjern. Ha sukker og revet limeskall i en food prosessor. Kjør til sukkeret blir grønt og kornete.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat