Jordbær dyppet i kremost og sukker

Jordbær dyppet i kremost og sukker

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Jordbær med en fyldig kremost og litt søtt. Dette er som små konfekt.

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g friske jordbær
100 g TINE Kremgo’® Naturell
2 ss brunt sukker
2 ss limesukker

Slik gjør du det

    1. Skyll jordbær.
    2. Smelt kremost i en bolle over vannbad.
      Tips!

      Du kan også smøre kremosten på jordbærene med en kniv. Da slipper du å smelte den over vannbad.

    3. Dypp hvert jordbær i kremost. Du kan gjerne ha brunt sukker på noen av bærene, og limesukker på andre.
      Tips!

      Lurer du på hvordan du lager limesukker? Se her!

      Limesukker
    4. Legg de ferdigdyppede bærene på et brett med bakepapir og sett dem kjølig til servering.
Tips!

Limesukker lager du enkelt ved å vaske to lime. Deretter riv skall fint på et rivjern. Ha sukker og revet limeskall i en food prosessor. Kjør til sukkeret blir grønt og kornete.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Jordbærpiken

    4 år siden
    Namnam! Veldig godt til champagne, prosecco og cava!

    Kommenter  (2)

    • Hilsen kokkene fra Melkerampa

      4 år siden
      Hei Jordbærpiken, Det er sant :) Men for de som ikke kan eller kanskje ikke vil drikke alkohol, så passer Sunniva Premium Eple frå Hanrdanger også veldig godt til :)

      Kommenter  (2)


Det er mye kjærlighet i god mat