Jordbær dyppet i kremost og sukker

(9)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Jordbær med en fyldig kremost og litt søtt. Dette er som små konfekt.

Antall porsjoner

Ingredienser

300 gfriske jordbær
100 gTINE Kremgo’® Naturell
2 ssbrunt sukker
2 sslimesukker

Slik gjør du det

    1. Skyll jordbær.
    2. Smelt kremost i en bolle over vannbad.

      Tips:

      Du kan også smøre kremosten på jordbærene med en kniv. Da slipper du å smelte den over vannbad.

    3. Dypp hvert jordbær i kremost. Du kan gjerne ha brunt sukker på noen av bærene, og limesukker på andre.

      Tips:

      Lurer du på hvordan du lager limesukker? Se her!

      Oppskrift på Limesukker
    4. Legg de ferdigdyppede bærene på et brett med bakepapir og sett dem kjølig til servering.

Tips:

Limesukker lager du enkelt ved å vaske to lime. Deretter riv skall fint på et rivjern. Ha sukker og revet limeskall i en food prosessor. Kjør til sukkeret blir grønt og kornete.

Kommentarer

  Legg til kommentar