Jordbær dyppet i kremost og sukker

Jordbær dyppet i kremost og sukker

2
12
Enkel15 min
Jordbær med en fyldig kremost og litt søtt. Dette er som små konfekt.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Skyll jordbær.

  2. 2

    Smelt kremost i en bolle over vannbad.

    Tips

    Du kan også smøre kremosten på jordbærene med en kniv. Da slipper du å smelte den over vannbad.

  3. 3

    Dypp hvert jordbær i kremost. Du kan gjerne ha brunt sukker på noen av bærene, og limesukker på andre.

    Limesukker

    Tips

    Lurer du på hvordan du lager limesukker? Se her!

  4. 4

    Legg de ferdigdyppede bærene på et brett med bakepapir og sett dem kjølig til servering.

Tips

Limesukker lager du enkelt ved å vaske to lime. Deretter riv skall fint på et rivjern. Ha sukker og revet limeskall i en food prosessor. Kjør til sukkeret blir grønt og kornete.

Del denne oppskriften: