Smørkrem
Enkel•30 min min
Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. 1 porsjonen holder til ca. 20 cupcakes om du skal ha skikkelig topp som på bilde.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
200 g
-
600 gmelis
-
125 g
-
1 stkvaniljestang
Slik gjør du det
-
1
Pisk romtemperert smør og melis hvitt og luftig i en elektrisk mikser.
Tips
Det er veldig viktig at smør og kremost er romtemperert, så sørg for å sette dem ut på benken noen timer før du setter i gang.
-
2
Splitt vaniljestang i to og skrap ut frøene. Pisk inn romtemperert kremost og vaniljestang. Ikke pisk for lenge, kun til det har blandet seg jevnt, ca, 1 minutt.
Tips
I stedet for kremost kan du bruke vaniljekrem eller smeltet sjokolade.
-
3
Ha smørkremen over i en sprøytepose og slå deg løs med dekoreringen.