Smørkrem

Smørkrem

53
  • Enkel
  • 30 min
Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. 1 porsjonen holder til ca. 20 cupcakes om du skal ha skikkelig topp som på bilde.

Ingredienser

200 g TINE Meierismør
600 g melis
125 g TINE Kremgo® Naturell
1 stk vaniljestang

Slik gjør du det

    1. Pisk romtemperert smør og melis hvitt og luftig i en elektrisk mikser.
      Tips

      Det er veldig viktig at smør og kremost er romtemperert, så sørg for å sette dem ut på benken noen timer før du setter i gang.

    2. Splitt vaniljestang i to og skrap ut frøene. Pisk inn romtemperert kremost og vaniljestang. Ikke pisk for lenge, kun til det har blandet seg jevnt, ca, 1 minutt.
      Tips

      I stedet for kremost kan du bruke vaniljekrem eller smeltet sjokolade.

    3. Ha smørkremen over i en sprøytepose og slå deg løs med dekoreringen.

Kommentarer

  • Tchamaku

    17 dager siden
    Hvor mange porsjoner må jeg velge for å lage nok til ei normalt stor kake?

     (3)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      12 dager siden
      Hei!

      Da dette er smørkrem til ca 20 muffins, så kan dette sikkert være noko til ei litta langpanne. :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat