Smørkrem

Smørkrem

37
  • Enkel
  • 30 min
Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. 1 porsjonen holder til ca. 20 cupcakes om du skal ha skikkelig topp som på bilde.

Ingredienser

200 g TINE Meierismør
600 g melis
125 g TINE Kremgo’® Naturell
1 stk vaniljestang

Slik gjør du det

    1. Pisk romtemperert smør og melis hvitt og luftig i en elektrisk mikser.
      Tips!

      Det er veldig viktig at smør og kremost er romtemperert, så sørg for å sette dem ut på benken noen timer før du setter i gang.

    2. Splitt vaniljestang i to og skrap ut frøene. Pisk inn romtemperert kremost og vaniljestang. Ikke pisk for lenge, kun til det har blandet seg jevnt, ca, 1 minutt.
      Tips!

      I stedet for kremost kan du bruke vaniljekrem eller smeltet sjokolade.

    3. Ha smørkremen over i en sprøytepose og slå deg løs med dekoreringen.

Kommentarer

  • Line

    6 dager siden
    Går det an å bruke tine kremgo krydder?😅😄

     (1)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      5 dager siden
      Det går helt fint an å bruke kremgo krydder om man ønsker det, Line :)

       (0)


  • Ragnhild

    5 måneder siden
    Hei eg prøver å bruke melk istedenfor kremost, nokon som veit korleis det vil fungere? Pls svar

     (2)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      5 måneder siden
      Hei Ragnhild,

      Anbefaler ikke å bytte ut kremosten med melk. Da vil ikke Smørkremen bli til en krem.

       (1)


  • Lisa

    5 måneder siden
    Hei:)
    Om man velger å bytte ut kremosten med smeltet sjokolade, hvor mye sjokolade trenger man da sånn ca?:)
    Og er det godt?:)

     (1)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      5 måneder siden
      Hei Lisa,

      Anbefaler deg å ha med kremosten uannsett og heller ha litt kakaopulver i for sjokolade smaken og droppe vaniljestangen :) Lykke til!

       (2)


  • Line

    6 måneder siden
    Hei! Kan man fryse smørkremen?

     (1)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      6 måneder siden
      Hei Line:) Det anbefales ikke da den kan bli veldig knudrete etter opptining og sprekke.

       (1)


  • Ingrid

    12 måneder siden
    Hei, hvor mange muffins blir denne kremosttoppingen til?

     (1)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      12 måneder siden
      Hei Ingrid,

      1 porsjon av denne smørkremen holder til cirka 20 muffins/cupcakes :) God bakst!

       (1)


  • Herregud

    2 år siden
    Det her fungerte jævlig dårlig. Dritt assa. Skam defe

     (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Uff da! Husket du romtemperert smør? Lykke til neste gang!

       (2)


  • Silje

    2 år siden
    Skal heile vaniljestanga oppi? Dele den opp?

     (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Silje! Du Splitter vaniljestang i to og skraper ut frøene :) God bakst!

       (2)


  • Dorthe

    2 år siden
    Hadde ikke kremost i kjøleskapet. Men funket strålende med vanilje kesam i stedet. Droppet da også vaniljestangen ??

     (2)


  • Dorthe

    2 år siden
    Hadde ikke kremost i kjøleskapet. Men funket strålende med vanilje kesam i stedet. Droppet da også vaniljestangen ??

     (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Dorthe! Så flott at du deler dine erfaringer med oss :) Det stemmer at kesam® kan god brukes. God bakst!

       (1)


  • Thorvald

    2 år siden
    BRA MUFFINS!!! :)

     (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Enig, Thorvald :) Ha en fin dag!

       (3)


Det er mye kjærlighet i god mat