Smørkrem

(110)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. 1 porsjonen holder til ca. 20 cupcakes om du skal ha skikkelig topp som på bilde.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

1

Ingredienser

200 gTINE Meierismør
600 gmelis
125 gTINE Kremgo’® Naturell
1 stkvaniljestang

Slik gjør du det

    1. Pisk romtemperert smør og melis hvitt og luftig i en elektrisk mikser.

      Tips:

      Det er veldig viktig at smør og kremost er romtemperert, så sørg for å sette dem ut på benken noen timer før du setter i gang.

    2. Splitt vaniljestang i to og skrap ut frøene. Pisk inn romtemperert kremost og vaniljestang. Ikke pisk for lenge, kun til det har blandet seg jevnt, ca, 1 minutt.

      Tips:

      I stedet for kremost kan du bruke vaniljekrem eller smeltet sjokolade.

    3. Ha smørkremen over i en sprøytepose og slå deg løs med dekoreringen.

Kommentarer