Smørkrem

Smørkrem

55
  • Enkel
  • 30 min
Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. 1 porsjonen holder til ca. 20 cupcakes om du skal ha skikkelig topp som på bilde.

Ingredienser

200 g TINE Meierismør
600 g melis
125 g TINE Kremgo® Naturell
1 stk vaniljestang

Slik gjør du det

    1. Pisk romtemperert smør og melis hvitt og luftig i en elektrisk mikser.
      Tips

      Det er veldig viktig at smør og kremost er romtemperert, så sørg for å sette dem ut på benken noen timer før du setter i gang.

    2. Splitt vaniljestang i to og skrap ut frøene. Pisk inn romtemperert kremost og vaniljestang. Ikke pisk for lenge, kun til det har blandet seg jevnt, ca, 1 minutt.
      Tips

      I stedet for kremost kan du bruke vaniljekrem eller smeltet sjokolade.

    3. Ha smørkremen over i en sprøytepose og slå deg løs med dekoreringen.

Kommentarer

  • Sigrid

    3 dager siden
    Holder denne oppskriften til en vanlig langpannekake?

     (0)

    • Marit , Kokk og Kundekonsulent

      1 dager siden
      Den holder til 20 cupcakes, Sigrid. :) Den skal holde til en langpanne og tenker jeg. Spørs helt hvor tykt lag du ønsker på toppen. ;)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat