Smørkrem

Smørkrem

Kommentarer 35
  • Enkel
  • 30 min
Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. 1 porsjonen holder til ca. 20 cupcakes om du skal ha skikkelig topp som på bilde.

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g TINE Meierismør
600 g melis
125 g TINE Kremgo’® Naturell
1 stk vaniljestang

Slik gjør du det

    1. Pisk romtemperert smør og melis hvitt og luftig i en elektrisk mikser.
      Tips!

      Det er veldig viktig at smør og kremost er romtemperert, så sørg for å sette dem ut på benken noen timer før du setter i gang.

    2. Splitt vaniljestang i to og skrap ut frøene. Pisk inn romtemperert kremost og vaniljestang. Ikke pisk for lenge, kun til det har blandet seg jevnt, ca, 1 minutt.
      Tips!

      I stedet for kremost kan du bruke vaniljekrem eller smeltet sjokolade.

    3. Ha smørkremen over i en sprøytepose og slå deg løs med dekoreringen.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Ragnhild

    21 dager siden
    Hei eg prøver å bruke melk istedenfor kremost, nokon som veit korleis det vil fungere? Pls svar

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      18 dager siden
      Hei Ragnhild,

      Anbefaler ikke å bytte ut kremosten med melk. Da vil ikke Smørkremen bli til en krem.

      Kommenter  (0)


  • Lisa

    22 dager siden
    Hei:)
    Om man velger å bytte ut kremosten med smeltet sjokolade, hvor mye sjokolade trenger man da sånn ca?:)
    Og er det godt?:)

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      18 dager siden
      Hei Lisa,

      Anbefaler deg å ha med kremosten uannsett og heller ha litt kakaopulver i for sjokolade smaken og droppe vaniljestangen :) Lykke til!

      Kommenter  (0)


  • Line

    2 måneder siden
    Hei! Kan man fryse smørkremen?

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      2 måneder siden
      Hei Line:) Det anbefales ikke da den kan bli veldig knudrete etter opptining og sprekke.

      Kommenter  (0)


  • Ingrid

    8 måneder siden
    Hei, hvor mange muffins blir denne kremosttoppingen til?

    Kommenter  (1)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      8 måneder siden
      Hei Ingrid,

      1 porsjon av denne smørkremen holder til cirka 20 muffins/cupcakes :) God bakst!

      Kommenter  (1)


  • Herregud

    1 år siden
    Det her fungerte jævlig dårlig. Dritt assa. Skam defe

    Kommenter  (2)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Uff da! Husket du romtemperert smør? Lykke til neste gang!

      Kommenter  (19)


  • Silje

    2 år siden
    Skal heile vaniljestanga oppi? Dele den opp?

    Kommenter  (2)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Silje! Du Splitter vaniljestang i to og skraper ut frøene :) God bakst!

      Kommenter  (1)


  • Dorthe

    2 år siden
    Hadde ikke kremost i kjøleskapet. Men funket strålende med vanilje kesam i stedet. Droppet da også vaniljestangen ??

    Kommenter  (7)


  • Dorthe

    2 år siden
    Hadde ikke kremost i kjøleskapet. Men funket strålende med vanilje kesam i stedet. Droppet da også vaniljestangen ??

    Kommenter  (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Dorthe! Så flott at du deler dine erfaringer med oss :) Det stemmer at kesam® kan god brukes. God bakst!

      Kommenter  (1)


  • Thorvald

    2 år siden
    BRA MUFFINS!!! :)

    Kommenter  (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Enig, Thorvald :) Ha en fin dag!

      Kommenter  (3)


  • Mimmi

    2 år siden
    Hei! Må man ha vaniljestang? Elller kan man ha noe annet istedenfor? Vaniljesukker ..:p

    Kommenter  (3)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Mimmi, Nei, du må ikke bruke vaniljestang, men det anbefales for best smak :) Du kan erstatte det med vaniljeessens. God bakst!

      Kommenter  (7)

      • Emilie

        5 måneder siden
        Hvor mye vaniljeessens må man ha oppi til 1 porsjon

        Kommenter  (1)

        • Annicken , Kokk og kundekonsulent

          5 måneder siden
          Hei Emilie.

          Du kan starte med en dråpe og så smake deg frem til den smaken du ønsker :) Lykke til og god bakst!

          Kommenter  (1)


Det er mye kjærlighet i god mat