Smørkrem

Smørkrem

43
  • Enkel
  • 30 min
Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. 1 porsjonen holder til ca. 20 cupcakes om du skal ha skikkelig topp som på bilde.

Ingredienser

200 g TINE Meierismør
600 g melis
125 g TINE Kremgo® Naturell
1 stk vaniljestang

Slik gjør du det

    1. Pisk romtemperert smør og melis hvitt og luftig i en elektrisk mikser.
      Tips!

      Det er veldig viktig at smør og kremost er romtemperert, så sørg for å sette dem ut på benken noen timer før du setter i gang.

    2. Splitt vaniljestang i to og skrap ut frøene. Pisk inn romtemperert kremost og vaniljestang. Ikke pisk for lenge, kun til det har blandet seg jevnt, ca, 1 minutt.
      Tips!

      I stedet for kremost kan du bruke vaniljekrem eller smeltet sjokolade.

    3. Ha smørkremen over i en sprøytepose og slå deg løs med dekoreringen.

Kommentarer

  • Emma

    1 måneder siden
    20-25 min er alt for lenge. Oppskriften er kjempe god og jeg bruker denne hver gang, men steker de alltid i ca. 13 min og de blir perfekte.

     (0)


  • Selina

    2 måneder siden
    Hei.
    Kan man droppe vaniljestangen?

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      2 måneder siden
      Hei Selina,

      Det kan du, men da anbefaler vi at du har i litt vaniljesukker slik at det får litt vaniljesmak :)

       (0)


  • ellen

    2 måneder siden
    Hei Tine,
    Jeg pisker og pisker smør og melis. Men det blir ikke "luftig" som det står i oppskriften. Det er jo mye smør dette; den blir jo litt tung. Smøret har stått på benken siden i går så det var absolutt romtemperert. Er det bare å piske videre eller er konsistens mer som krem OK?

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      2 måneder siden
      Har du hatt i kremosten, Ellen?

      Denne bidrar til å få kremen luftig :)



      Håper du får resultatet du ønsker!

       (0)


  • Line

    4 måneder siden
    Går det an å bruke tine kremgo krydder?😅😄

     (1)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      4 måneder siden
      Det går helt fint an å bruke kremgo krydder om man ønsker det, Line :)

       (0)


  • Ragnhild

    9 måneder siden
    Hei eg prøver å bruke melk istedenfor kremost, nokon som veit korleis det vil fungere? Pls svar

     (2)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      9 måneder siden
      Hei Ragnhild,

      Anbefaler ikke å bytte ut kremosten med melk. Da vil ikke Smørkremen bli til en krem.

       (1)


  • Lisa

    9 måneder siden
    Hei:)
    Om man velger å bytte ut kremosten med smeltet sjokolade, hvor mye sjokolade trenger man da sånn ca?:)
    Og er det godt?:)

     (1)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      9 måneder siden
      Hei Lisa,

      Anbefaler deg å ha med kremosten uannsett og heller ha litt kakaopulver i for sjokolade smaken og droppe vaniljestangen :) Lykke til!

       (3)


  • Line

    10 måneder siden
    Hei! Kan man fryse smørkremen?

     (1)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      10 måneder siden
      Hei Line:) Det anbefales ikke da den kan bli veldig knudrete etter opptining og sprekke.

       (1)


  • Ingrid

    1 år siden
    Hei, hvor mange muffins blir denne kremosttoppingen til?

     (1)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Ingrid,

      1 porsjon av denne smørkremen holder til cirka 20 muffins/cupcakes :) God bakst!

       (1)

      • Carin

        2 måneder siden
        Jeg fikk nok til minst 25 muffins

         (0)


  • Herregud

    2 år siden
    Det her fungerte jævlig dårlig. Dritt assa. Skam defe

     (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Uff da! Husket du romtemperert smør? Lykke til neste gang!

       (3)


  • Silje

    2 år siden
    Skal heile vaniljestanga oppi? Dele den opp?

     (1)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      2 år siden
      Hei Silje! Du Splitter vaniljestang i to og skraper ut frøene :) God bakst!

       (2)


Det er mye kjærlighet i god mat