
Cupcakes med hvit sjokoladetopping
Oppskrift på nydelige sjokolademuffins med mørk sjokolade inni og fristende hvit sjokoladekrem på toppen. Disse vil garantert glede selv den mest kresne cup cake-entusiast.

Ingredienser
Antall porsjoner
1
Sjokolademuffins
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 175 °C.
- 2
Grovhakk den mørke sjokoladen, smelt smøret og bland i sjokolade og melk.
- 3
Visp egg, sukker og vaniljesukker til lett og luftig eggedosis.
- 4
Bland mel, bakepulver, kakaopulver og salt. Bland sjokolade- og melblandingen i eggedosisen.
- 5
Sett muffinsformene på en muffinsplate slik at de ikke renner utover. Fyll formene ca 2/3 fulle og stek midt i ovnen i ca. 15 minutter. Avkjøl muffinsen før du har på toppingen.
- 6
Smelt den hvite sjokoladen i vannbad og rør i kremosten. Rør til det blir smidig. Fordel det over muffinsen som den er eller rør inn ulike farger i toppingen og pynt.
Tips
Den hvite sjokoladen kan byttes ut med mørk- eller melkesjokolade om ønskelig.
Tips
Gøyale cupcakes og muffins skal være overdådige - med masse glasur eller krem og fargerik pynt. Her er det bare å pøse på!
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



