Fant 236 oppskrifter
  1. Adventskringle

    Adventskrans

    Lag en spiselig adventskrans! Ordet advent kommer fra latinske Adventus og betyr ankomst. Skikken med å tenne et lys de fire siste søndagene før julaften spores helt tilbake til 1800-tallet.
    • Middels
    • 120 min
  2. Appelsin og sjokoladescones- med pisket krem

    Appelsin- og sjokoladescones med pisket krem

    Saftige scones med sjokolade og appelsin er enkelt og raskt å lage. Server med litt pisket krem, kjempegodt!
    • Enkel
    • 35 min
  3. Appelsin- og vaniljeboller i langpanne

    Appelsin- og vaniljeboller

    Lag disse bollesnurrene med appelsin og vanilje i en langpanne. Da blir de ekstra saftige!
    • Enkel
    • 180 min
    • 20 min
  4. Aprilboller med kesam

    Aprilboller med kesam

    En ekstra god bolledeig som du kan forme som du vil. Her er de fylt med vaniljekesam og bær, men man kan selvfølgelig fylle bollene med det man måtte ønske. Denne oppskriften gir 16 boller.
    • Enkel
    • 120 min
  5. Bananmuffins med peanøttsmør

    Bananmuffins med peanøttsmør

    Oppskrift på helt nydelige bananmuffins som vi har pyntet med smakfull peanøttfrosting. Lag gjerne dobbelt porsjon og frys ned muffinsene, slik at du har noen på lur hvis du plutselig får gjester. Én porsjon gir ca 8 store muffins. Men husk at da må de fryses uten glasuren oppå. Frosne muffins varmes på middels sterk varme midt i stekeovn i ca 10 minutter før servering og avkjøles før toppingen bres over.
    • Enkel
    • 35 min
  6. Bananmuffins med sjokoladebiter

    Bananmuffins med sjokoladebiter

    Prøv saftige og gode hjemmelagde bananmuffins med biter av hakket sjokolade. Perfekt måte å få brukt opp bananer som er blitt overmodne! Muffinsene egner seg godt til å fryse ned, så vurder å lage dobbel porsjon av denne røren som i utgangspunktet gir deg ca 12 muffins.
    • Enkel
    • 25 min
  7. Berlinerboller

    Berlinerboller

    Berlinerboller, eller smultboller, er fylt med syltetøy eller vaniljekrem. I Tromsø kalles denne frityrfristelsen solbolle fordi den kun spises i dagene rundt 21. januar, når sola kommer tilbake etter mørketiden.
    • Middels
    • 100 min
  8. Bjørnebærmuffins

    Bjørnebærmuffins

    Her er oppskrift på noen saftige muffins med bjørnebær. Muffinsene blir ekstra friske med sitron i deigen.
    • Enkel
    • 40 min
  9. Blåbærmuffins

    Blåbærmuffins

    Store og saftige muffins med smak av blåbær. Oppskriften gir ca. 10 store muffins.
    • Enkel
    • 35 min
    • 25 min
  10. Blåbærmuffins med kefir

    Blåbærmuffins med Kefir

    Oppskrift på herlige muffins med blåbær og mandler. Hjemmelagede muffins er enkelt og raskt å lage.
    • Enkel
    • 0 min
  11. Blåbærmuffins med yoghurt

    Blåbærmuffins med yoghurt

    Muffins med yoghurt og hele blåbær som gir herlig syrlighet til den søte deigen. Oppskriften gir ca. 12 store muffins.
    • Enkel
    • 35 min
    • 25 min
  12. Bollekake

    Bollekake

    Gode og luftige hveteboller bakt sammen til to kaker er populær kaffemat. På toppen drysser du mandler og perlesukker. Smaker veldig godt sammen med vispet krem og rørte bær.
    • Enkel
    • 90 min