Kremostsuppe

(167)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lettvint og supergod suppe med god smak av krydderost.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stkløk
1 stkpurre
500 gkjøttdeig
1 ssTINE Meierismør
8 dlvann
1 stkbuljongterning
1 stkrød paprika
2 pakker TINE Kremgo’® Krydder à 125 g
 Les kommentarer (35) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Til denne hjemmelagde kremostsuppen starter du med å finhakke løk og skjære purre i små ringer. La kjøttdeig, løk og purre surre i litt smør i en varm panne til løken er lett gyllen. Tilsett vann og buljongterning og la dette koke i ca. 30 minutter.

      Tips:

      Hvis du har dårlig tid, trenger du ikke la kjøtteig, løk og purre koke så lenge som 30 minutter. Suppa blir god også med kortere koketid.

    2. Kutt paprika i fine biter og tilsett det til blandingen. Rør så kremost forsiktig inn i suppen. Suppen skal ikke koke etter at osten er tilsatt, bare trekke.

      Tips:

      Varier gjerne suppen med ulike smaker på kremosten, som for eksempel Urter eller Pepper.

    3. Dryss med litt ekstra purre og paprikabiter ved servering.

Tips:

Til suppen smaker det godt med nybakt brød, for eksempel denne ostefletteloffen.

Kommentarer

  Legg til kommentar