Håndkle og blad
Kremostsuppe
(176176)

Kremostsuppe

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lettvint og supergod suppe med god smak av krydderost.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stkløk
1 stkpurre
500 gkjøttdeig
1 ssTINE Meierismør
8 dlvann
1 stkbuljongterning
1 stkrød paprika
2 pakker TINE Kremgo’® Krydder à 125 g
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Til denne hjemmelagde kremostsuppen starter du med å finhakke løk og skjære purre i små ringer. La kjøttdeig, løk og purre surre i litt smør i en varm panne til løken er lett gyllen. Tilsett vann og buljongterning og la dette koke i ca. 30 minutter.
      Blått hjerte
      Tips!

      Hvis du har dårlig tid, trenger du ikke la kjøtteig, løk og purre koke så lenge som 30 minutter. Suppa blir god også med kortere koketid.

    2. Kutt paprika i fine biter og tilsett det til blandingen. Rør så kremost forsiktig inn i suppen. Suppen skal ikke koke etter at osten er tilsatt, bare trekke.
      Blått hjerte
      Tips!

      Varier gjerne suppen med ulike smaker på kremosten, som for eksempel Urter eller Pepper.

    3. Dryss med litt ekstra purre og paprikabiter ved servering.
Blått hjerte
Tips!

Til suppen smaker det godt med nybakt brød, for eksempel denne ostefletteloffen.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat