Kremostsuppe
Enkel•45 min min
Lettvint og supergod suppe med god smak av krydderost.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkløk
-
1 stkpurre
-
500 gkjøttdeig
-
1 ss
-
8 dlvann
-
1 stkbuljongterning
-
1 stkrød paprika
-
2 pakkerTINE Kremgo® Krydder à 125 g
Slik gjør du det
-
1
Til denne hjemmelagde kremostsuppen starter du med å finhakke løk og skjære purre i små ringer. La kjøttdeig, løk og purre surre i litt smør i en varm panne til løken er lett gyllen. Tilsett vann og buljongterning og la dette koke i ca. 30 minutter.
Tips
Hvis du har dårlig tid, trenger du ikke la kjøtteig, løk og purre koke så lenge som 30 minutter. Suppa blir god også med kortere koketid.
-
2
Kutt paprika i fine biter og tilsett det til blandingen. Rør så kremost forsiktig inn i suppen. Suppen skal ikke koke etter at osten er tilsatt, bare trekke.
Tips
Varier gjerne suppen med ulike smaker på kremosten, som for eksempel Urter eller Pepper.
-
3
Dryss med litt ekstra purre og paprikabiter ved servering.