Kremostsuppe

Kremostsuppe

40
  • Enkel
  • 45 min
Lettvint og supergod suppe med god smak av krydderost.

Ingredienser

2 stk løk
1 stk purre
500 g kjøttdeig
1 ss TINE Meierismør
8 dl vann
1 stk buljongterning
1 stk rød paprika
2 pakker TINE Kremgo® Krydder à 125 g

Slik gjør du det

    1. Til denne hjemmelagde kremostsuppen starter du med å finhakke løk og skjære purre i små ringer. La kjøttdeig, løk og purre surre i litt smør i en varm panne til løken er lett gyllen. Tilsett vann og buljongterning og la dette koke i ca. 30 minutter.
      Tips

      Hvis du har dårlig tid, trenger du ikke la kjøtteig, løk og purre koke så lenge som 30 minutter. Suppa blir god også med kortere koketid.

    2. Kutt paprika i fine biter og tilsett det til blandingen. Rør så kremost forsiktig inn i suppen. Suppen skal ikke koke etter at osten er tilsatt, bare trekke.
      Tips

      Varier gjerne suppen med ulike smaker på kremosten, som for eksempel Urter eller Pepper.

    3. Dryss med litt ekstra purre og paprikabiter ved servering.
Tips

Til suppen smaker det godt med nybakt brød, for eksempel denne ostefletteloffen.

Kommentarer

  • Sondre

    5 måneder siden
    først løk og purre i en panne med 50g smør også legger du det ien kjele også steker du kjøttdeigen også heller du det i en kjele også buljongterningen og 8dl vann!!!

     (0)


Det er mye kjærlighet i god mat