
Kremostsuppe
Lettvint og supergod suppe med god smak av krydderost.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Til denne hjemmelagde kremostsuppen starter du med å finhakke løk og skjære purre i små ringer. La kjøttdeig, løk og purre surre i litt smør i en varm panne til løken er lett gyllen. Tilsett vann og buljongterning og la dette koke i ca. 30 minutter.
Tips
Hvis du har dårlig tid, trenger du ikke la kjøtteig, løk og purre koke så lenge som 30 minutter. Suppa blir god også med kortere koketid.
- 2
Kutt paprika i fine biter og tilsett det til blandingen. Rør så kremost forsiktig inn i suppen. Suppen skal ikke koke etter at osten er tilsatt, bare trekke.
Tips
Varier gjerne suppen med ulike smaker på kremosten, som for eksempel Urter eller Pepper.
- 3
Dryss med litt ekstra purre og paprikabiter ved servering.
Tips
Til suppen smaker det godt med nybakt brød, for eksempel denne ostefletteloffen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



