Skip to main content

Grove muffins med kremost

Enkel
30min

Her er oppskriften på kjempegode, grove muffins. Smaker aller best lunkne, gjerne med en salat ved siden av, men er også flotte å ha med på tur eller i matboksen.

4.5
(21)
Next ImageGrove muffins med kremost

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl
sammalt hvete, fin
3 dl
hvetemel
2 ts
bakepulver
0.5 ts
salt
1 dl
2 stk
egg
2 dl
TINE® Kefir Økologisk eller annen syrnet melk

Muffinsfyllet

2 beger
TINE® Kremgo® Urter eller en annen variant

Fremgangsmåte

  1. Sett stekeovnen på 200 °C og finn fram muffinsformer eller gjerne stekebrett med muffinsformer.

  2. I denne oppskriften på grove muffins, starter du med å blande sammen alle de tørre ingrediensene, gjerne i en food processor.

  3. Tilsett smeltet smør, egg og Kefir (eller annen syrnet melk). Rør deigen til den er glatt og fin.

  4. Fordel deigen i ca. 12 store muffinsformer, ca. ¾ fulle. Lag en liten grop i hver og fyll i kremosten.

  5. Stek de gode matmuffinsene midt i ovnen i ca. 20 minutter. La dem avkjøle på rist.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Hvis du liker oliven, må du gjerne hakke 0,5 dl svarte oliven å ha i deigen.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter