
Grove muffins med kremost
Her er oppskriften på kjempegode, grove muffins. Smaker aller best lunkne, gjerne med en salat ved siden av, men er også flotte å ha med på tur eller i matboksen.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Muffinsfyllet
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 200 °C og finn fram muffinsformer eller gjerne stekebrett med muffinsformer.
- 2
I denne oppskriften på grove muffins, starter du med å blande sammen alle de tørre ingrediensene, gjerne i en food processor.
- 3
Tilsett smeltet smør, egg og Kefir (eller annen syrnet melk). Rør deigen til den er glatt og fin.
- 4
Fordel deigen i ca. 12 store muffinsformer, ca. ¾ fulle. Lag en liten grop i hver og fyll i kremosten.
- 5
Stek de gode matmuffinsene midt i ovnen i ca. 20 minutter. La dem avkjøle på rist.
Tips
Hvis du liker oliven, må du gjerne hakke 0,5 dl svarte oliven å ha i deigen.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



