Tursuppe og muffins
Enkel
45min
Med suppe på termos og fristende matmuffins, blir det mat for både store og små på tur. 1 porsjon gir 6-8 store og saftige muffins.
4.0
(21)

Ingredienser
Grunndeig matmuffins:
4.5 dl
hvetemel
0.5 dl
havregryn
½ ts
salt
2 ½ ts
bakepulver
50 g
2 dl
TINE® Helmelk 3,5 % fett eller Lett
1 stk
egg
Tursuppe:
2 stk
hvitløksfedd
1 stk
purre
1 ss
1 boks
hermetiske hvite bønner
8 dl
vann
1 stk
hønsebuljongterning
1 boks
mais
¼ ts
salt
½ ts
pepper
1 ts
sambal oelek
3 ss
hakket urter
Slik gjør du
Grunndeig matmuffins:
Skinke - og sennepsfylte muffins. Bland med 1 porsjon grunndeig:
Spinat - og skinkefylte muffins. Bland med 1 porsjon grunndeig:
Hvitløk - og tomatfylte muffins. Bland i 1 porsjon grunndeig:
Tursuppe:
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Hvis du ønsker å lage grovere matmuffins, bytter du ut halvparten av melet med sammalt hvete grov.





