Middag  / Fisk og Skalldyr

Fant 240 oppskrifter
  1. Appelsinglasert ørret med blomkålris

    Appelsinglasert ørret med blomkålris

    En frisk variant av ørretfilet, servert med populære blomkålris, som gjør retten både sunn og spennende. Ekstra lekkert blir det med litt granateple på toppen.
    • Enkel
    • 30 min
    • 8 min
  2. Asiatisk seiwok

    Asiatisk seiwok

    Rask fiskewok som gir deg fisk til middag med en helt ny vri i en hektisk hverdag.
    • Enkel
    • 20 min
  3. Asiatiske fiskekaker med mango- og rømmedressing

    Asiatiske fiskekaker med mango- og rømmedressing

    Fiskekaker er populært hos både store og små, og her er en saftig variant med asiatisk vri servert med mango- og rømmedressing.
    • Enkel
    • 30 min
  4. Asiatiske laksekaker

    Asiatiske laksekaker

    To verdensdeler på én tallerken! Tradisjonsrik norsk laks kombinert med asiatisk wok blir en nydelig middagsrett.
    • Enkel
    • 40 min
  5. Bakt kveite med fløtesaus

    Bakt kveite med fløtesaus i form

    Kveite bakt i ovn med fløtesaus er en saftig variant. Med masse gode grønnsaker i og kokte poteter ved siden av blir dette fort en favoritt middag når helgen setter inn.
    • Enkel
    • 40 min
    • 15 min
  6. Bakt SALMA med gressløksmørsaus

    Bakt SALMA med gressløksmørsaus

    Asparges passer utrolig godt sammen med laks. Her har vi bakt SALMA med litt sitron, salt og pepper og serverer den og fersk asparges med en nydelig og smakfull gressløksmørsaus. Retten smaker også godt med kokte poteter.
    • Middels
    • 30 min
  7. Blåskjell i kremet fennikelsaus med hvitløksbrød

    Blåskjell i kremet fennikelsaus med hvitløksbrød

    Blåskjell er enkel mat hele året og smaker aller best på vinteren. Her serveres de smaksrike skjellene i en kremet saus med fennikel og et deilig og originalt hvitløkbrød.
    • Enkel
    • 30 min
  8. Blåskjellgryte

    Blåskjellgryte

    For mange hører blåskjell til på sommermenyen, men visste du at de beste blåskjellene får du på vinteren? Da er de på sitt mest kjøttfulle og smakfulle. Uansett når på året du vil nyte dem, her er en enkel oppskrift på dampede blåskjell med en god kraft.
    • Enkel
    • 30 min
  9. Bouillabaisse

    Bouillabaisse

    Dette er en kjent og klassisk fiskesuppe fra det franske kjøkkenet. Alle typer fisk kan brukes i retten.
    • Enkel
    • 30 min
  10. Brokkoliris med fisk og avokadomos

    Brokkoliris med fisk og avokadomos

    Her erstatter brokkoli ris eller couscous og serveres med stekt fisk og fløyelsmyk, frisk avokadokrem.
    • Enkel
    • 40 min
  11. Ceviche med søtpotetmos og grillet mais

    Ceviche med søtpotetmos og grillet mais

    Det søramerikanske kjøkkenet har tatt verden med storm og en av de mest populære rettene er ceviche, «sitruskokt» fisk. Her er den friske fisken servert med klassisk søtpotetmos og grillet mais.
    • Enkel
    • 40 min
  12. Chili- og limeglasert laks med ris

    Chili- og limeglasert laks med ris

    Ovnsbakt laks er god hverdagsmat, og her glaseres den med søt chilisaus og lime. Varmebehandlet kinakål serveres til. Litt varme og soyasaus gir den velkjente grønnsaken en enda bedre smak.
    • Enkel
    • 15 min