Logg inn
Middag
Alle
Fisk og Skalldyr
Grønnsaker og Poteter
Kjøtt
Kylling og Fjærkre
Pannekaker
Pasta og Ris
Pizza og Pai
Supper
Kaker
Alle
Formkaker
Fruktkaker og Bærkaker
Iskaker og Ostekaker
Kremkaker og Sjokoladekaker
Vafler og Småkaker
Lunsj
Alle
Forretter, Snacks og Tapas
Grøt og Kornblandinger
Omeletter og Pannekaker
Salater
Smørbrød og Pålegg
Yoghurt
Bakst
Alle
Brød og Rundstykker
Scones og Muffins
Søt Gjærbakst
Desserter
Alle
Fromasj og Mousse
Frukt og Bær
Is og Sorbet
Ost
Puddinger og Gele
Supper
Søte snacks
Sauser og Dressinger
Alle
Kalde Sauser og Dressinger
Varme Sauser og Dressinger
Drikke
Alle
Kalde Drikker
Varme Drikker
Hovedråvare
Kjøtt
Skalldyr
Sjokolade
Fisk
Frukt og bær
Kylling
Egg
Ris
Yoghurt
Ost
Pasta
Vegetar
Nasjonalitet
Italiensk
Asiatisk
Norsk
Indisk
Meksikansk
Sesong
Halloween
Jul
17. Mai
Høst
Påske
Skolestart
Annet
Vegetar
Enkel
Helgekos
Litt sunnere
Rask
Barnevennlig
Spicy
Grill
Filter
Måltid
Smårett
Drikke
Snacks
Kake
Dessert
Lunsj
Middag
Tilbehør
Bakst
Frokost
Mellommåltid
Hovedråvare
Kjøtt
Skalldyr
Sjokolade
Fisk
Frukt og bær
Kylling
Egg
Ris
Yoghurt
Ost
Nasjonalitet
Gresk
Italiensk
Asiatisk
Norsk
Indisk
Meksikansk
Sesong
Halloween
Jul
17. mai
Høst
Påske
Skolestart
Annet
Vegetar
Enkel
Helgekos
Litt sunnere
Rask
Barnevennlig
Spicy
Grill
Søk
Sesong / Tema
Tradisjonsmat
2
Her finner du gode oppskrifter på typisk norsk tradisjonsmat!
Fårikål
Enkel
•
120
Fårikål ble kåret til Norges nasjonalrett på 70-tallet. Inviter familie eller venner på fårikål med årets ferske lammekjøtt!
4/5
Lagre
Klubb og duppe
Middels
•
60
Raspeball, potetball, klubb, komle eller kompe. Tradisjon og favorittmiddag hos mange. Her er oppskriften du trenger!
4/5
Lagre
Kjøttkaker med kålstuing
Middels
•
30
Her er en oppskrift på en av de norske middagsklassikerne: kjøttkaker med brun saus og kålstuing.
4/5
Lagre
Hjemmelaget rømmegrøt
Middels
•
30
Prøv vår gode oppskrift på rømmegrøt. Rømmegrøt er tradisjonsrik norsk kost, og oppskriftene varierer fra sted til sted.
4/5
Lagre
Del denne temasiden
Brun saus
Enkel
•
10
Er det en saus som blir sett på som den mest tradisjonelle i norsk matlaging, så må det være brun saus. Perfekt til kjøttboller!
4/5
Lagre
Krumkaker
Middels
•
80
Knasende sprø krumkaker er perfekt å gi bort som julegave.
4/5
Lagre
Lammefrikassé
Enkel
•
120
Norsk tradisjonsmat på sitt beste. Herlig lammekjøtt kokt sammen med rotgrønnsaker og servert med fyldig og lys saus.
4/5
Lagre
Fruktgrøt med melk
Enkel
•
20
Fruktgrøt med melk er en gammel klassiker som er vel så god i dag. En rask, fruktig og frisk dessert.
3/5
Lagre
Kransekake
Middels
•
60
Kransekake er vel festkaken over alle festkaker. Populær som den er passer kransekake til 17. mai, bryllup, dåp, konfirmasjon, jul og de aller fleste festlige anledninger hvor familie og venner møtes....
4/5
Lagre
1
2
3
...
11