Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Ostekake

Middels
40min

En klassisk, nydelig ostekake med bunn av søte kjeks, fyll av herlig kremost og kremfløte, pent pyntet med lekkert gelélokk og bær.

3.9
(1314)

porsjoner

10

Bunn til ostekake

200 g
digestive kjeks (evt. andre søte grove kjeks)

Fyll til ostekake

5 stk
gelatinplate
1 dl
melis

Gelélokk og pynt

1 dl
Piano® Rød Gelé (evt. annen gele)
2 dl
bær
4 stk
mynteblad (kan sløyfes)

Slik gjør du

Bunn til ostekaken

  1. Tips

    Du kan også knuse kjeks ved å putte dem i en plastpose og klemme eller kjevle over til alle kjeksene er jevnt smuldret.

Fyllet til ostekaken

Tips

Husk å beregne nok tid til at kaken og gelelokket blir stivt. Du må gjerne starte kvelden i forveien!

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter