Sjokoladeegg med kremfyll
Hva med å servere søte egg til dessert? Kremfylte sjokoladeegg med aprikossyltetøy er en morsom vri på egg til påske og noe familien kan lage sammen i ferien.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Bland kremost, melis, vaniljesukker og sitronsaft sammen til en jevn krem. Pisk kremfløte til krem, vend inn og ha kremostfyllet i en sprøytepose.
Tips
Hvis du ikke har en sprøytepose, kan du bruke en brødpose og klippe hull i et av hjørnene.
- 2
Skjær toppen av sjokoladeegg og fyll med kremostblandingen. Topp med en skje aprikossyltetøy.
Tips
Det enkleste er å bruke ferdigkjøpte sjokoladeegg som for eksempel Kinderegg. Du kan også lage sjokoladeegg selv ved å dyppe små, oppblåste ballonger i smeltet sjokolade, gjerne i flere lag. Når de har stivnet kan du sprekke ballongen og fjerne den. Det finnes også sjokoladeformer formet som egg.