Sjokoladeegg med kremfyll
Enkel•20 min min
Hva med å servere søte egg til dessert? Kremfylte sjokoladeegg med aprikossyltetøy er en morsom vri på egg til påske og noe familien kan lage sammen i ferien.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
6 stksjokoladeegg
-
1 pakke
-
3 ssmelis
-
1 tsvaniljesukker
-
1 sssitronsaft
-
1 dl
-
6 tsaprikossyltetøy
Slik gjør du det
-
1
Bland kremost, melis, vaniljesukker og sitronsaft sammen til en jevn krem. Pisk kremfløte til krem, vend inn og ha kremostfyllet i en sprøytepose.
Tips
Hvis du ikke har en sprøytepose, kan du bruke en brødpose og klippe hull i et av hjørnene.
-
2
Skjær toppen av sjokoladeegg og fyll med kremostblandingen. Topp med en skje aprikossyltetøy.