Sjokoladeegg med kremfyll

Sjokoladeegg med kremfyll

5
  • Enkel
  • 20 min
Hva med å servere søte egg til dessert? Kremfylte sjokoladeegg med aprikossyltetøy er en morsom vri på egg til påske og noe familien kan lage sammen i ferien.

Ingredienser

6 stk sjokoladeegg
200 g TINE Kremgo® Naturell
3 ss melis
1 ts vaniljesukker
1 ss sitronsaft
1 dl TINE Kremfløte
6 ts aprikossyltetøy

Slik gjør du det

    1. Bland kremost, melis, vaniljesukker og sitronsaft sammen til en jevn krem. Pisk kremfløte til krem, vend inn og ha kremostfyllet i en sprøytepose.
      Tips

      Hvis du ikke har en sprøytepose, kan du bruke en brødpose og klippe hull i et av hjørnene. 

    2. Skjær toppen av sjokoladeegg og fyll med kremostblandingen. Topp med en skje aprikossyltetøy.
Tips

Det enkleste er å bruke ferdigkjøpte sjokoladeegg som for eksempel Kinderegg. Du kan også lage sjokoladeegg selv ved å dyppe små, oppblåste ballonger i smeltet sjokolade, gjerne i flere lag. Når de har stivnet kan du sprekke ballongen og fjerne den. Det finnes også sjokoladeformer formet som egg.

Kommentarer

  • Marianne

    3 år siden
    Jeg tror det vil bli veldig godt å bruke kremost m/mandarin og appelsin, sløyfe melis og ellers som beskrevet.

     (2)

    • Annicken Rønning Stenmark, Kokk og kundekonsulent

      3 år siden
      Hei Marianne, Enig i at det hørtes veldig godt ut! God bakst :)

       (1)


Det er mye kjærlighet i god mat