Håndkle og blad
Sjokoladeegg med kremfyll
(5151)

Sjokoladeegg med kremfyll

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hva med å servere søte egg til dessert? Kremfylte sjokoladeegg med aprikossyltetøy er en morsom vri på egg til påske og noe familien kan lage sammen i ferien.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

6 stksjokoladeegg
200 gTINE Kremgo’® Naturell
3 ssmelis
1 tsvaniljesukker
1 sssitronsaft
1 dlTINE Kremfløte
6 tsaprikossyltetøy
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Bland kremost, melis, vaniljesukker og sitronsaft sammen til en jevn krem. Pisk kremfløte til krem, vend inn og ha kremostfyllet i en sprøytepose.
      Blått hjerte
      Tips!

      Hvis du ikke har en sprøytepose, kan du bruke en brødpose og klippe hull i et av hjørnene. 

    2. Skjær toppen av sjokoladeegg og fyll med kremostblandingen. Topp med en skje aprikossyltetøy.
Blått hjerte
Tips!

Det enkleste er å bruke ferdigkjøpte sjokoladeegg som for eksempel Kinderegg. Du kan også lage sjokoladeegg selv ved å dyppe små, oppblåste ballonger i smeltet sjokolade, gjerne i flere lag. Når de har stivnet kan du sprekke ballongen og fjerne den. Det finnes også sjokoladeformer formet som egg.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat