Oppskrift på sjokoladeegg med kremfyll
5

Sjokoladeegg med kremfyll

(46)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Hva med å servere søte egg til dessert? Kremfylte sjokoladeegg med aprikossyltetøy er en morsom vri på egg til påske og noe familien kan lage sammen i ferien.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

6 stksjokoladeegg
200 gTINE Kremgo’® Naturell
3 ssmelis
1 tsvaniljesukker
1 sssitronsaft
1 dlTINE Kremfløte
6 tsaprikossyltetøy

Slik gjør du det

    1. Bland kremost, melis, vaniljesukker og sitronsaft sammen til en jevn krem. Pisk kremfløte til krem, vend inn og ha kremostfyllet i en sprøytepose.

      Tips:

      Hvis du ikke har en sprøytepose, kan du bruke en brødpose og klippe hull i et av hjørnene. 

    2. Skjær toppen av sjokoladeegg og fyll med kremostblandingen. Topp med en skje aprikossyltetøy.

Tips:

Det enkleste er å bruke ferdigkjøpte sjokoladeegg som for eksempel Kinderegg. Du kan også lage sjokoladeegg selv ved å dyppe små, oppblåste ballonger i smeltet sjokolade, gjerne i flere lag. Når de har stivnet kan du sprekke ballongen og fjerne den. Det finnes også sjokoladeformer formet som egg.

Kommentarer