Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Pannekaker med kremost og røkelaks

Enkel
40min

Disse pannekakene fylt med røkelaks og kremost blir festmat når de serveres i biter på fat. Enkel og supergod pannekakerøre.

4.2
(37)
Lagre
Skriv ut
Del
Pannekaker med kremost og røkelaks

Ingredienser

3 stk
egg
3.5 dl
hvetemel
½ ts
salt

Fyll

1 stk
hjertesalat
400 g
røkelaks
½ stk
agurk
2 stk
avokado

Slik gjør du

  1. Tips

    Pannekakene kan også brettes i fire med fyllet lagt på halve pannekaken. Da er de godt egnet til å pakke med i matpakken.

Tips

Stek gjerne pannekakene på forhånd og oppbevar pakket i plast. Har du pannekaker til overs, kan de serveres som dessert med is og bær.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter