Desserter  / Fromasj og Mousse

Fant 45 oppskrifter
  1. Appelsinfromasj

    Appelsinfromasj

    Herlig frisk fromasj som passer perfekt å servere som påskedessert eller dessert til sommerfesten, så vel som en ekstra god avrunding på søndagsmiddagen.
    • Middels
    • 130 min
  2. Appelsinkrem

    Appelsinkrem

    En frisk og enkel dessert med smak av appelsin. Du kan lage den i god tid før middag, for den bør stå i kjøleskapet minst en time før servering.
    • Enkel
    • 15 min
  3. Blåbærdessert og lett Panna Cotta

    Blåbærdessert og lett Panna Cotta

    Blåbærdesserten er en frisk og lett krem med syrlig smak. Den lette panna cottaen er en magrere variant hvor vi bruker H-melk og vaniljekesam i stedet for fløte, samtidig som vi beholder den gode smaken.
    • Enkel
    • 20 min
  4. Bringebærparfait

    Bringebærparfait

    Hjemmelaget parfait (uttales "parfé) er en frisk dessert som du lager på et blunk, men du må beregne tre timer for desserter å stivene i fryseren. Rett før servering pynter du med krem, revet sjokolade og lekre bringebær på toppen.
    • Enkel
    • 40 min
  5. Brunostmousse

    Brunostmousse

    Brunost i en dessert er spennende og originalt, moussen får en fyldig og god karamellsmak fra brunosten.
    • Enkel
    • 150 min
  6. Byggrynskrem

    Byggrynskrem

    Bruk byggryn i stedet for ris til middagen. Kjempegodt! Hvis du bruker tørre byggryn skal du legge dem til bløt dagen i forveien.
    • Enkel
    • 70 min
  7. Champagne-mousse med søte bær

    Champagne-mousse med søte bær

    En staslig dessert servert i høye glass med friske bær. Toppet med dine favorittbær er dette perfekt avslutning på et bedre måltid! Husk at moussen trenger å stå kaldt en times tid.
    • Enkel
    • 30 min
  8. Cultura Koldskål

    Cultura koldskål

    Koldskål eller koldtskål, er tradisjonelt en populær dessert fra Danmark. Denne oppskriften med Cultura kan også brukes som et mellommåltid.
    • Enkel
    • 15 min
  9. Deliciosa Panna Cotta

    Deliciosa Panna Cotta

    Italiensk dessertklassiker her servert med Piano géle og friske jordbær til. La den stå kaldt i minst fire timer før gjestene dine kommer, slik at du oppnår den beste konsistensen.
    • Enkel
    • 20 min
  10. Dronning Maud fromasj (Haugesunddessert)

    Dronning Maud fromasj (Haugesunddessert)

    Kjært barn har mange navn. Denne festdesserten ble kreert til Dronning Maud og Kong Haakons besøk i Haugesund på deres kroningsferd i 1906. Derfor kalles den også av mange for Haugesundsdessert.
    • Middels
    • 60 min
  11. Eggedosis

    Eggedosis

    Rask, enkel og billig dessert. Du trenger kun egg, litt sukker og eventuelt litt revet sjokolade til pynt.
    • Enkel
    • 5 min
  12. En himmelsk munnfull

    En himmelsk munnfull

    Denne enkle, voksne oppskriften på fromasj er, som navnet tilsier, en himmelsk munnfull. Server den i porsjonsglass eller i en serveringsbolle, og pynt med cocktailbær, nøtter og sjokolade. Husk at fromasjen må stå kjølig i et par timer, eller over natten, for å stivne.
    • Middels
    • 30 min