Middag  / Kylling og Fjærkre

Fant 147 oppskrifter
  1. 7-lags tacodipp med kylling

    7-lags tacodipp med kylling

    Dette er en frisk variant av 7 layer taco dip med kylling og friske grønnsaker. Server den i en stor form som alle kan forsyne seg av eller i porsjonsglass med hjemmelagede tortillachips.
    • Enkel
    • 40 min
  2. Ananas- og kyllingkebab med kokostomatsaus og rømme

    Ananas- og kyllingkebab

    Disse grillspydene representer veldig mye av det som er det zanzibarske kjøkken. Her er eksotiske smaker som ananas, ingefær, sitrongress og kokos, smaker som passer vel så godt her hjemme.
    • Enkel
    • 40 min
  3. Andebryst

    Andebryst

    Dette er festmat! Server klassisk pannestekt andebryst med fløyelsmyk potetmos og frisk, eksotisk pasjonsfruktsaus.
    • Middels
    • 40 min
  4. Andebryst med pastinakkpure

    Andebryst med pastinakkpure

    Et skikkelig festmåltid. Rosastekt andebryst med kremet pastinakkpure.
    • Middels
    • 80 min
  5. Andeconfit med potetmos og rødkålsalat

    Andeconfit med potetmos og rødkålsalat

    And er festmat og det å konfitere, koke i fett, er en spennende måte å tilberede denne delikatessen på. Husk at andelårene skal stå kaldt i 6 - 8 timer, gjerne over natten, med salt.
    • Enkel
    • 120 min
  6. Appelsinkylling

    Appelsinkylling

    Herlig oppskrift på kyllingbryst og saus med orientalsk smak av sitrus og chili. Crème Fraîche demper den litt sterke smaken.
    • Enkel
    • 20 min
  7. Bulgur med kylling og spinat

    Bulgur med kylling og spinat

    Bulgur minner om couscous, men er mer næringsrikt. Denne deilige retten med kylling, spinat og mascarpone må prøves!
    • Enkel
    • 30 min
  8. Burritos med ost og pulled chicken

    Burritos med ost og pulled chicken

    Om du kaller det burrito eller wraps er ikke så nøye. Det er enkelt, og passer like godt i en matpakke som på middagsbordet.
    • Enkel
    • 30 min
  9. Butter chicken

    Butter chicken

    Vi nordmenn elsker indisk mat og her får du oppskriften på en klassiker. Husk at kjøttet bør få marinere seg i 4 timer eller over natten.
    • Enkel
    • 55 min
  10. Chili con chicken

    Chili con chicken

    «Chili con…» må ikke nødvendigvis være med oksekjøtt. Her er en oppskrift på en slagkraftig variant laget med kyllingkjøttdeig.
    • Enkel
    • 20 min
  11. Coq au vin

    Coq au vin

    Coq au vin er en fransk klassiker. Denne oppskriften er dog ikke med fransk hane, men med norsk kylling.
    • Middels
    • 90 min
  12. Cornflakes-panert kyllingschnitzel

    Cornflakes-panert kyllingschnitzel

    Saftig og sprøtt kyllingbryst, servert på en sunn salat er en deilig hverdagsrett som smaker godt uansett hvilken dag det er.
    • Enkel
    • 20 min