Håndkle og blad
Cheesey squash-spaghetti
(2121)

Cheesy squash-spaghetti

 • Utførelse

  Enkel
 • Tid

Squash-spaghetti er supertrendy, og en fin måte å få i seg mer grønnsaker på – og samtidig nyte de deilige pastasausene, som denne med rikelig ost og fersk spinat. Denne oppskriften på spagetti av squash er helt uten kjøtt, og passer utmerket både til lunsj og som en lettere middag..

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Lag

2 stksquash

Saus

2 stkhvitløksfedd
2 sssmeltet TINE Meierismør
200 gfrisk spinat
1 ½ dlTINE Matfløte
125 gTINE Kremgo’® Naturell
1 ½ dlrevet parmesan
2 dlNorvegia® Revet
½ tssalt
¼ tspepper

Til servering

50 gparmesan
BladBlad

Slik gjør du det

 • Lag

  1. Lag squash-spagetti med spiralkutter. Alle modeller fungerer litt forskjellig, så følg instruksene til den du har kjøpt. En spiralkutter får du kjøpt overalt for tiden, i flere variasjoner etter hvor avansert den er. Har du ikke, kan du skjære squashen i tynne skiver og deretter i tynne staver, eller du kan lage lange remser med et grovt rivjern. Aller best blir det likevel med en spiralkutter.
 • Saus

  1. Finhakk hvitløk og stek til myk i litt smør, ca. 2 minutter. Ha spinat i pannen og la den falle sammen. Hell over fløte og rør inn kremost og til slutt revet ost. Smak til med salt og pepper.
   Blått hjerte
   Tips!

   Bytt gjerne ut Norvegia® med en kraftigere ost om du liker det. Jarlsberg®, parmesan, cheddar eller blåmuggost er også godt.

  2. Vend squash-spaghetti i den varme ostesausen. La den akkurat bli gjennomvarm og server med mer revet parmesan.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat