Cheesy squash-spaghetti
Enkel•80 min min
Ingredienser
Antall porsjoner
Lag
-
2 stksquash
Saus
-
2 stkhvitløksfedd
-
2 sssmeltet TINE® Meierismør
-
200 gfrisk spinat
-
1 ½ dl
-
125 g
-
1 ½ dlrevet parmesan
-
2 dl
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Til servering
-
50 gparmesan
Slik gjør du det
-
1
Lag squash-spagetti med spiralkutter. Alle modeller fungerer litt forskjellig, så følg instruksene til den du har kjøpt. En spiralkutter får du kjøpt overalt for tiden, i flere variasjoner etter hvor avansert den er. Har du ikke, kan du skjære squashen i tynne skiver og deretter i tynne staver, eller du kan lage lange remser med et grovt rivjern. Aller best blir det likevel med en spiralkutter.
Saus
-
2
Finhakk hvitløk og stek til myk i litt smør, ca. 2 minutter. Ha spinat i pannen og la den falle sammen. Hell over fløte og rør inn kremost og til slutt revet ost. Smak til med salt og pepper.
Tips
Bytt gjerne ut Norvegia® med en kraftigere ost om du liker det. Jarlsberg®, parmesan, cheddar eller blåmuggost er også godt.
-
3
Vend squash-spaghetti i den varme ostesausen. La den akkurat bli gjennomvarm og server med mer revet parmesan.