
Soppboller i tomatsaus
Disse deilige soppbollene er et fint alternativ til kjøttboller, både i smak og konsistens. Passer perfekt i en god tomatsaus. Utmerket når du skal ha en kjøttfri middag, lunsj eller som vegetarisk alternativ på tapasboret. Husk at soppblandingen trenger minst 2 timer hvile.

Ingredienser
Porsjoner
Ingredienser
Til servering
Slik gjør du
- 1
Finhakk løk og sopp og stek på lav varme i smør til blandingen er tørr og gyllen.
- 2
Press i hvitløk og stek videre i 2 minutter. Ha soppblandingen i en bolle og bland inn havregryn, brødrasp, persille, egg, oregano, timian, salt og pepper. Bland godt, rør inn ost, og dekk til med plast og sett kaldt i minst 2 timer, gjerne over natten.
Tips
Kjør blandingen i en kjøkkenmaskin med knivblad om du vil ha bollene helt fine.
- 3
Forvarm stekeovnen til 200 °C. Form små boller av soppdeigen og stek gylne i en panne med smør. Legg bollene på et stekebrett og stek i oven i ca. 15 minutter.
- 4
Varm opp tomatsaus og server soppbollene med tomatsaus og parmesan.
Tips
Server disse bollene med pasta eller som del av et tapasbord. Det er fint å gi gjestene et kjøttfritt alternativ.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



