Soppboller i tomatsaus
Enkel
40min
Disse deilige soppbollene er et fint alternativ til kjøttboller, både i smak og konsistens. Passer perfekt i en god tomatsaus. Utmerket når du skal ha en kjøttfri middag, lunsj eller som vegetarisk alternativ på tapasboret. Husk at soppblandingen trenger minst 2 timer hvile.
3.6
(48)

Ingredienser
1 stk
løk
600 g
sopp
2 ss
4 stk
hvitløksfedd
2.5 dl
havregryn
2.5 dl
brødrasp
1 dl
hakket persille
2 stk
egg
½ ts
tørket oregano
½ ts
tørket timian
½ ts
salt
1 ts
pepper
2 dl
Norvegia® Revet
Til servering
3 dl
tomatsaus
1 dl
parmesan
Slik gjør du
Tips
Kjør blandingen i en kjøkkenmaskin med knivblad om du vil ha bollene helt fine.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Server disse bollene med pasta eller som del av et tapasbord. Det er fint å gi gjestene et kjøttfritt alternativ.





