Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Soppboller i tomatsaus

Enkel
40min

Disse deilige soppbollene er et fint alternativ til kjøttboller, både i smak og konsistens. Passer perfekt i en god tomatsaus. Utmerket når du skal ha en kjøttfri middag, lunsj eller som vegetarisk alternativ på tapasboret. Husk at soppblandingen trenger minst 2 timer hvile.

3.6
(48)
Lagre
Skriv ut
Soppboller i tomatsaus

Ingredienser

1 stk
løk
600 g
sopp
4 stk
hvitløksfedd
2.5 dl
havregryn
2.5 dl
brødrasp
1 dl
hakket persille
2 stk
egg
½ ts
tørket oregano
½ ts
tørket timian
½ ts
salt
1 ts
pepper
2 dl
Norvegia® Revet

Til servering

3 dl
tomatsaus
1 dl
parmesan

Slik gjør du

  1. Tips

    Kjør blandingen i en kjøkkenmaskin med knivblad om du vil ha bollene helt fine.

  2. Hjemmelaget tomatsaus

Tips

Server disse bollene med pasta eller som del av et tapasbord. Det er fint å gi gjestene et kjøttfritt alternativ.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter