Wrap med kremost, skinke og couscous

Wrap med kremost, skinke og couscous

0
52
Enkel20 min
En sunn og spennende matpakkerett. Saftige wraps fylt med gode smaker og litt ekstra chili for en oppvekker.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 ½ dl
    couscous
  • 2 stk
    gulrøtter
  • ½ stk
    chili
  • 3 ss
    olivenolje
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • ¼ stk
    sitron
  • 125 g
  • 4 stk
    tortillalefser
  • 8 skiver
    kokt skinke
  • 100 g
    ruccola

Slik gjør du det

  1. 1

    Kok couscous etter anvisning på pakken. Avkjøl noe. Riv gulrot og finhakk chili, og vend inn. Rør inn olje og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

  2. 2

    Smør kremost på lefsene og fordel skinke i et lag utover. Topp med ruccula, og couscous. Rull sammen, del i to og pakk i papir.

    Tips

    Lag gjerne disse kvelden før og pakk dem inn i plastfolie og la dem ligge kaldt.

Tips

Du kan variere hva du har i couscousen. Tilsett gjerne agurk, salatost, tomat eller avokado, eller bruk couscoussalaten fra gårsdagens middag.

Del denne oppskriften: