Wrap med kremost, skinke og couscous
Enkel•20 min min
En sunn og spennende matpakkerett. Saftige wraps fylt med gode smaker og litt ekstra chili for en oppvekker.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 ½ dlcouscous
-
2 stkgulrøtter
-
½ stkchili
-
3 ssolivenolje
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
¼ stksitron
-
125 g
-
4 stktortillalefser
-
8 skiverkokt skinke
-
100 gruccola
Slik gjør du det
-
1
Kok couscous etter anvisning på pakken. Avkjøl noe. Riv gulrot og finhakk chili, og vend inn. Rør inn olje og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
-
2
Smør kremost på lefsene og fordel skinke i et lag utover. Topp med ruccula, og couscous. Rull sammen, del i to og pakk i papir.
Tips
Lag gjerne disse kvelden før og pakk dem inn i plastfolie og la dem ligge kaldt.