Skip to main content

Wrap med kremost, skinke og couscous

Enkel
20min

En sunn og spennende matpakkerett. Saftige wraps fylt med gode smaker og litt ekstra chili for en oppvekker.

4.1
(52)
Next ImageWrap med kremost, skinke og couscous

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1.5 dl
couscous
2 stk
gulrot
0.5 stk
chili
3 ss
olivenolje
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
0.25 stk
sitron
4 stk
tortillalefse
8 skiver
kokt skinke
100 g
ruccola

Fremgangsmåte

  1. Kok couscous etter anvisning på pakken. Avkjøl noe. Riv gulrot og finhakk chili, og vend inn. Rør inn olje og smak til med salt, pepper og sitronsaft.

  2. Smør kremost på lefsene og fordel skinke i et lag utover. Topp med ruccula, og couscous. Rull sammen, del i to og pakk i papir.

    Tips

    Lag gjerne disse kvelden før og pakk dem inn i plastfolie og la dem ligge kaldt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan variere hva du har i couscousen. Tilsett gjerne agurk, salatost, tomat eller avokado, eller bruk couscoussalaten fra gårsdagens middag.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter