
Grove tortillalefser
Lag gjerne tortillalefsene selv. Disse grove variantene er godt egnet til fredagstacoen, wraps eller tilbehør til middagsretter. Grove tortillalefser er også et supert alternativ til brød i matpakken!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Kna mel og salt med mesteparten av vannet. Elt deigen godt til du får en fast og smidig deig. Juster eventuelt med mer vann eller mel.
- 2
Del deigen i emner, rull til en kule og kjevle ut til en tynn lefse på et godt melet bord.
- 3
Stek raskt på begge sider på høy varme i en stor stekepanne eller på en takke. Legg til avkjøling under et fuktet kjøkkenhåndkle slik at de holder seg myke.
Tips
Har du en elektrisk takke, er det perfekt å steke tortillas på den.
Tips
Tortillalefsene kan fylles med mye forskjellig, for eksempel ost og skinke, grillet kylling med rømmedressing, grillede grønnsaker og matyoghurt eller kremet tunfisksalat.
Flere fristende oppskrifter



