Hvit tortillapizza med ytrefilet

Hvit tortillapizza med ytrefilet

0
4
Enkel15 min
Pizza trenger ikke bare å stå på menyen i helgen. Med tortilla som bunn, går det raskt å lage hjemmelaget pizza.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 400 g
    ytrefilet av storfe
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 1 ss
  • 4 stk
    tortillalefser
  • 12 stk
    cherrytomater , i skiver
  • 150 g
    valnøtter , grovhakket
  • 4 dl
    ruccola
  • 2 ss
    olivenolje
  • 4 ss

Ostefyll:

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 220 °C. Krydre ytrefilet med salt og pepper. Brun på alle sider i en varm panne med smør, i ca. 3 minutter. Kjøttet skal fremdeles være rått inni.

  2. 2

    Bland sammen crème fraîche, revet ost, salt og pepper, og spre utover tortillalefser.

  3. 3

    Del kjøttet i skiver, og fordel på pizzaene. Dryss over tomatskiver nøtter, og stek raskt i ovnen, i ca. 5 minutter. Server med frisk ruccola og rømme på toppen, og eventuelt et dryss pepper.

    Tips

    Du kan få to og to pizzaer på en stekebrett. Steker du flere brett samtidig, er det lurt å bytte om på plasseringen midtveis i steketiden.

Tips

Synes du det blir litt råflott med oksekjøtt på pizzaen, kan du bruke pepperoni eller spekeskinke i stedet.

Del denne oppskriften: