Håndkle og blad
Hvit tortillapizza med ytrefilet
(33)

Hvit tortillapizza med ytrefilet

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Pizza trenger ikke bare å stå på menyen i helgen. Med tortilla som bunn, går det raskt å lage hjemmelaget pizza.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2
400 gytrefilet av storfe
½ tssalt
¼ tspepper
1 ssTINE Meierismør
4 stktortillalefser
12 stkcherrytomater, i skiver
150 gvalnøtter, grovhakket
4 dlruccola
2 ssolivenolje
4 ssTINE Lettrømme 18 %

Ostefyll:

3 dlTINE Crème Fraîche Original
100 gTINE Revet Ost Original
½ tssalt
¼ tspepper
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C. Krydre ytrefilet med salt og pepper. Brun på alle sider i en varm panne med smør, i ca. 3 minutter. Kjøttet skal fremdeles være rått inni.
    2. Bland sammen crème fraîche, revet ost, salt og pepper, og spre utover tortillalefser.
    3. Del kjøttet i skiver, og fordel på pizzaene. Dryss over tomatskiver nøtter, og stek raskt i ovnen, i ca. 5 minutter. Server med frisk ruccola og rømme på toppen, og eventuelt et dryss pepper.
      Blått hjerte
      Tips!

      Du kan få to og to pizzaer på en stekebrett. Steker du flere brett samtidig, er det lurt å bytte om på plasseringen midtveis i steketiden.

Blått hjerte
Tips!

Synes du det blir litt råflott med oksekjøtt på pizzaen, kan du bruke pepperoni eller spekeskinke i stedet.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat