Hvit tortillapizza med ytrefilet

Hvit tortillapizza med ytrefilet

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Pizza trenger ikke bare å stå på menyen i helgen. Med tortilla som bunn, går det raskt å lage hjemmelaget pizza.

Antall porsjoner

Ingredienser

400 g ytrefilet av storfe
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss TINE Meierismør
4 stk tortillalefser
12 stk cherrytomater , i skiver
150 g valnøtter , grovhakket
4 dl ruccola
2 ss olivenolje
4 ss TINE Lettrømme 18 %

Ostefyll:

3 dl TINE Crème Fraîche Original
100 g TINE Revet Ost Original
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 220 °C. Krydre ytrefilet med salt og pepper. Brun på alle sider i en varm panne med smør, i ca. 3 minutter. Kjøttet skal fremdeles være rått inni.
    2. Bland sammen crème fraîche, revet ost, salt og pepper, og spre utover tortillalefser.
    3. Del kjøttet i skiver, og fordel på pizzaene. Dryss over tomatskiver nøtter, og stek raskt i ovnen, i ca. 5 minutter. Server med frisk ruccola og rømme på toppen, og eventuelt et dryss pepper.
      Tips!

      Du kan få to og to pizzaer på en stekebrett. Steker du flere brett samtidig, er det lurt å bytte om på plasseringen midtveis i steketiden.

Tips!

Synes du det blir litt råflott med oksekjøtt på pizzaen, kan du bruke pepperoni eller spekeskinke i stedet.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat