Skip to main content

Hvit tortillapizza med ytrefilet

Enkel
15min

Pizza trenger ikke bare å stå på menyen i helgen. Med tortilla som bunn, går det raskt å lage hjemmelaget pizza.

4.8
(5)
Next ImageHvit tortillapizza med ytrefilet

Ingredienser

Antall porsjoner

2

Ingredienser

400 g
ytrefilet av storfe
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
4 stk
tortillalefse
12 stk
cherrytomat, i skiver
150 g
valnøtter, grovhakket
4 dl
ruccola
2 ss
olivenolje

Ostefyll:

0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 220 °C. Krydre ytrefilet med salt og pepper. Brun på alle sider i en varm panne med smør, i ca. 3 minutter. Kjøttet skal fremdeles være rått inni.

  2. Bland sammen crème fraîche, revet ost, salt og pepper, og spre utover tortillalefser.

  3. Del kjøttet i skiver, og fordel på pizzaene. Dryss over tomatskiver nøtter, og stek raskt i ovnen, i ca. 5 minutter. Server med frisk ruccola og rømme på toppen, og eventuelt et dryss pepper.

    Tips

    Du kan få to og to pizzaer på en stekebrett. Steker du flere brett samtidig, er det lurt å bytte om på plasseringen midtveis i steketiden.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Synes du det blir litt råflott med oksekjøtt på pizzaen, kan du bruke pepperoni eller spekeskinke i stedet.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter