
Hvit tortillapizza med ytrefilet
Enkel•15 min min
Pizza trenger ikke bare å stå på menyen i helgen. Med tortilla som bunn, går det raskt å lage hjemmelaget pizza.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gytrefilet av storfe
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
1 ss
-
4 stktortillalefser
-
12 stkcherrytomater , i skiver
-
150 gvalnøtter , grovhakket
-
4 dlruccola
-
2 ssolivenolje
-
4 ss
Ostefyll:
-
3 dl
-
100 g
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 220 °C. Krydre ytrefilet med salt og pepper. Brun på alle sider i en varm panne med smør, i ca. 3 minutter. Kjøttet skal fremdeles være rått inni.
-
2
Bland sammen crème fraîche, revet ost, salt og pepper, og spre utover tortillalefser.
-
3
Del kjøttet i skiver, og fordel på pizzaene. Dryss over tomatskiver nøtter, og stek raskt i ovnen, i ca. 5 minutter. Server med frisk ruccola og rømme på toppen, og eventuelt et dryss pepper.
Tips
Du kan få to og to pizzaer på en stekebrett. Steker du flere brett samtidig, er det lurt å bytte om på plasseringen midtveis i steketiden.