Pariserpizza med salami

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er Frankrikes svar på den italienske pizzaen. Baguetter blir smurt med pizzasaus, og fylt med salami og tomat. Til slutt gratineres baguettene med ost.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stksmå baguetter
2 dlferdig pizzasaus
3 stktomater, i skiver
12 skiversalami
4 dlTINE Revet Ost 4 oster eller annen god ost
1 ssoregano
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C.
    2. Del baguette i to, og bre over pizzasaus. Ha baguettehalvdelene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir.

      Tips:

      Bruk gjerne grove baguetter.

    3. Fordel tomat og salami på baguettehalvdelene.
    4. Dryss over revet ost og stek midt i ovnen i 10 minutter, eller til osten er smeltet og har pen farge. Dryss over oregano, og server.

Tips:

Server gjerne pariserpizzaen med en liten salat til.

Kommentarer

  Legg til kommentar