Pariserpizza med salami
Dette er Frankrikes svar på den italienske pizzaen. Baguetter blir smurt med pizzasaus, og fylt med salami og tomat. Til slutt gratineres baguettene med ost.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
- 4 stykk små baguette
- 2 dl ferdig pizzasaus
- 3 stykk tomat, , i skiver
- 12 skive salami
- 4 dl TINE® Ekte Revet Ost 4 oster, eller annen god ost
- 1 ss oregano/mynte
Slik gjør du
1
2
Del baguette i to, og bre over pizzasaus. Ha baguettehalvdelene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir.
TipsBruk gjerne grove baguetter.
3
Fordel tomat og salami på baguettehalvdelene.
4
Dryss over revet ost og stek midt i ovnen i 10 minutter, eller til osten er smeltet og har pen farge. Dryss over oregano, og server.
TipsServer gjerne pariserpizzaen med en liten salat til.