Håndkle og blad
Pariserpizza med salami
(55)

Pariserpizza med salami

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Dette er Frankrikes svar på den italienske pizzaen. Baguetter blir smurt med pizzasaus, og fylt med salami og tomat. Til slutt gratineres baguettene med ost.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stksmå baguetter
2 dlferdig pizzasaus
3 stktomater, i skiver
12 skiversalami
4 dlTINE Revet Ost 4 oster eller annen god ost
1 ssoregano
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C.
    2. Del baguette i to, og bre over pizzasaus. Ha baguettehalvdelene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir.
      Blått hjerte
      Tips!

      Bruk gjerne grove baguetter.

    3. Fordel tomat og salami på baguettehalvdelene.
    4. Dryss over revet ost og stek midt i ovnen i 10 minutter, eller til osten er smeltet og har pen farge. Dryss over oregano, og server.
Blått hjerte
Tips!

Server gjerne pariserpizzaen med en liten salat til.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat