Skip to main content

Pariserpizza med salami

Enkel
15min

Dette er Frankrikes svar på den italienske pizzaen. Baguetter blir smurt med pizzasaus, og fylt med salami og tomat. Til slutt gratineres baguettene med ost.

3.9
(11)
Next ImagePariserpizza med salami

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk
små baguette
2 dl
ferdig pizzasaus
3 stk
tomat, i skiver
12 skiver
salami
4 dl
TINE® Ekte Revet Ost 4 oster eller annen god ost
1 ss
oregano/mynte

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 225 °C.

  2. Del baguette i to, og bre over pizzasaus. Ha baguettehalvdelene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir.

    Tips

    Bruk gjerne grove baguetter.

  3. Fordel tomat og salami på baguettehalvdelene.

  4. Dryss over revet ost og stek midt i ovnen i 10 minutter, eller til osten er smeltet og har pen farge. Dryss over oregano, og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Server gjerne pariserpizzaen med en liten salat til.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter