Pariserpizza med salami

Pariserpizza med salami

0
10
Enkel15 min
Dette er Frankrikes svar på den italienske pizzaen. Baguetter blir smurt med pizzasaus, og fylt med salami og tomat. Til slutt gratineres baguettene med ost.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 stk
    små baguetter
  • 2 dl
    ferdig pizzasaus
  • 3 stk
    tomater , i skiver
  • 12 skiver
    salami
  • 4 dl
    TINE® Ekte Revet Ost 4 oster eller annen god ost
  • 1 ss
    oregano/mynte

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 225 °C.

  2. 2

    Del baguette i to, og bre over pizzasaus. Ha baguettehalvdelene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir.

    Tips

    Bruk gjerne grove baguetter.

  3. 3

    Fordel tomat og salami på baguettehalvdelene.

  4. 4

    Dryss over revet ost og stek midt i ovnen i 10 minutter, eller til osten er smeltet og har pen farge. Dryss over oregano, og server.

Tips

Server gjerne pariserpizzaen med en liten salat til.

Del denne oppskriften: