Pariserpizza med salami

Pariserpizza med salami

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Dette er Frankrikes svar på den italienske pizzaen. Baguetter blir smurt med pizzasaus, og fylt med salami og tomat. Til slutt gratineres baguettene med ost.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk små baguetter
2 dl ferdig pizzasaus
3 stk tomater , i skiver
12 skiver salami
4 dl TINE Revet Ost 4 oster eller annen god ost
1 ss oregano

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 225 °C.
    2. Del baguette i to, og bre over pizzasaus. Ha baguettehalvdelene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir.
      Tips!

      Bruk gjerne grove baguetter.

    3. Fordel tomat og salami på baguettehalvdelene.
    4. Dryss over revet ost og stek midt i ovnen i 10 minutter, eller til osten er smeltet og har pen farge. Dryss over oregano, og server.
Tips!

Server gjerne pariserpizzaen med en liten salat til.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat