Pariserpizza med salami
Enkel•15 min min
Dette er Frankrikes svar på den italienske pizzaen. Baguetter blir smurt med pizzasaus, og fylt med salami og tomat. Til slutt gratineres baguettene med ost.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stksmå baguetter
-
2 dlferdig pizzasaus
-
3 stktomater , i skiver
-
12 skiversalami
-
4 dlTINE® Ekte Revet Ost 4 oster eller annen god ost
-
1 ssoregano/mynte
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 225 °C.
-
2
Del baguette i to, og bre over pizzasaus. Ha baguettehalvdelene over på et stekebrett som er dekket med bakepapir.
Tips
Bruk gjerne grove baguetter.
-
3
Fordel tomat og salami på baguettehalvdelene.
-
4
Dryss over revet ost og stek midt i ovnen i 10 minutter, eller til osten er smeltet og har pen farge. Dryss over oregano, og server.