Familiepizza med ost og skinke

Familiepizza med ost og skinke

4
55
Enkel120 min
Sprø skorpe, fyldig bunn, og saftig fyll av tomatsaus og skinke gjør denne pizzaen til en familiefavoritt.
Visste du at...

Heter det ikke ost, er det ikke ost.

Inneholder produktet fett fra andre kilder enn melk, kan det ikke kalles ost.

TINE® Revet Ost
Alltid ekte ost

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 kg
    hvetemel
  • ½ pakke
    fersk gjær
  • 1 ss
    honning
  • 2 ts
    salt
  • 7 ½ dl
    vann
  • 1 dl
    hvetemel til utbaking
  • 2 dl
    ferdig pizzasaus
  • 4 dl
  • 10 skiver
    kokt skinke

Slik gjør du det

  1. 1

    Rør ut gjær i fingervarmt vann. Tilsett honning og salt og resten av vannet. Elt inn hvetemel. Det blir en ganske klissete deig. Dekk over bakebollen med plastfolie. Heves i en time.

  2. 2

    Kle en langpanne med bakepapir. Strø på et tynt lag mel, og fordel deigen utover bakepapiret.

  3. 3

    Ha på pizzasaus, og smør den utover. La det være igjen en centimeter mot kanten.

    Tips

    Har du litt ekstra tid kan du teste ut denne oppskriften på hjemmelaget pizzasaus.

  4. 4

    Strø på ost og legg på skiver med skinke.

  5. 5

    Stek pizzaen på midterste rille i forvarmet ovn på 225-250 °C i ca. 15-20 minutter.

Del denne oppskriften: