Familiepizza med ost og skinke

Familiepizza med ost og skinke

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 120 min
Sprø skorpe, fyldig bunn, og saftig fyll av tomatsaus og skinke gjør denne pizzaen til en familiefavoritt. Når den i tillegg toppes med TINEs Originale Revet Ost-blanding med Jarlsberg og Norvegia, er pizzasuksessen garantert!

Antall porsjoner

Ingredienser

1 kg hvetemel
½ pakke fersk gjær
1 ss honning
2 ts salt
7 ½ dl vann
1 dl hvetemel til utbaking
2 dl ferdig pizzasaus
4 dl TINE Revet Ost Original
10 skiver kokt skinke

Slik gjør du det

    1. Rør ut gjær i fingervarmt vann. Tilsett honning og salt og resten av vannet. Elt inn hvetemel. Det blir en ganske klissete deig. Dekk over bakebollen med plastfolie. Heves i en time.
    2. Kle en langpanne med bakepapir. Strø på et tynt lag mel, og fordel deigen utover bakepapiret.
    3. Ha på pizzasaus, og smør den utover. La det være igjen en centimeter mot kanten.
      Tips!

      Har du litt ekstra tid kan du teste ut denne oppskriften på hjemmelaget pizzasaus.

    4. Strø på ost og legg på skiver med skinke.
    5. Stek pizzaen på midterste rille i forvarmet ovn på 225-250 °C i ca. 15-20 minutter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Test Bruker

    3 måneder siden
    Denne var virkelig god!

    Kommenter  (0)


  • Malin galgeholt

    2 år siden
    Den pizzadeigen der ble helt sinnsykt stor. Fyllet ble latterlig på toppen , over det monsteret av en deig som ble.

    Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat