Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Hvit pizza med Port Salut, blomkål og bacon

Enkel
1t 20min

En original pizzavariant med spennende smak av bakt hvitløk, fyldig port salut, blomkål og bacon. Toppet med frisk ruccola blir dette helt sikkert en ny helgefavoritt.

4.3
(10)
Lagre
Skriv ut
Hvit pizza med Port Salut, blomkål og bacon

Ingredienser

1 stk
ferdig pizzabunn
1 stk
hel hvitløk
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
100 g
Port Salut
125 g
mozzarella
¼ stk
blomkål
1 dl
salvieblader
150 g
bacon
4 dl
ruccola

Slik gjør du

  1. Tips

    Bakt hvitløk gir en fyldig sødme til pizzaen, men er ikke nødvendig om du har knapt med tid.

Tips

Det er hyggelig å bake i helgen, så ta deg gjerne tid til å lage pizzadeigen selv. Har du en pizzastein kan du raskt forvandle ovnen din til en «stein-ovn» slik at du får en ekte italiensk pizza.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter