Jordbærpops

Jordbærpops

0
17
Enkel30 min
Denne oppskriften er et sunnere alternativ til tradisjonelle cake pops. Topp de gjerne med mørk sjokolade.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 125 g
  • 1 ts
    sitronsaft
  • 1 ss
    melis
  • 12 stk
    store jordbær
  • 100 g
    mørk sjokolade
  • 12 stk
    trepinner

Slik gjør du det

  1. 1

    Pisk sammen kremost, sitronsaft og melis til en luftig masse.

  2. 2

    Rens jordbær. Dypp hver bær i kremosten slik at halve er dekket. Fest de dyppede bærne på toppen av en trepinne.

  3. 3

    Smelt sjokolade i vannbad eller i mikrobølgeovn. Ha sjokoladen i en sprøytepose med lite hull og lag stripete mønster med sjokolade på jorbærene.

Tips

Det er lettere å jobbe med kremost når den er romtemperert, så la den stå på kjøkkenbenken noen timer før bruk. Kremost pisket med sitronsaft og melis kan også brukes som en fruktdipp. Træ jordbær og annen frukt på pinner og la barna dyppe selv i kremosten.

Del denne oppskriften: