
Jordbær dyppet i kremost og sukker
Jordbær med en fyldig kremost og litt søtt. Dette er som små konfekt.

Ingredienser
Antall porsjoner
Fremgangsmåte
- 1
Skyll jordbær.
- 2
Smelt kremost i en bolle over vannbad.
Tips
Du kan også smøre kremosten på jordbærene med en kniv. Da slipper du å smelte den over vannbad.
- 3
Dypp hvert jordbær i kremost. Du kan gjerne ha brunt sukker på noen av bærene, og limesukker på andre.
Tips
Lurer du på hvordan du lager limesukker? Se her!
- 4
Legg de ferdigdyppede bærene på et brett med bakepapir og sett dem kjølig til servering.
Tips
Limesukker lager du enkelt ved å vaske to lime. Deretter riv skall fint på et rivjern. Ha sukker og revet limeskall i en food prosessor. Kjør til sukkeret blir grønt og kornete.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


