Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Red velvet cake

Enkel
1t

Imponer på kakebordet med en firelags Red velvet-kake av rød sjokoladekake og hvit ostekrem.

4
(974)
Lagre
Skriv ut
Del
Red velvet cake

porsjoner

12

3.5 dl
sukker
2 stk
egg
5 dl
hvetemel
1 ½ ss
kakao
2 ts
vaniljesukker
1 ts
bakepulver
1 ts
natron
1 ½ ts
rød pastafarge

Ostekrem

3 dl
melis
3 ts
vaniljesukker
3 ts
sitronsaft

Slik gjør du

  1. Tips

    Pynt med blåbær så har du den en kake i flaggets farger, perfekt til 17-mai og andre høytider.

Tips

Poenget med å bruke ingredienser med romtemperatur er at de binder seg bedre sammen om ingrediensene har samme temperatur. Når bindingen er god får du bedre resultat ved oppvarming.  I tillegg skiller ikke kremen seg like lett.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter