Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Gulrotkake

Enkel
1t 20min

Oppskrift på gulrotkake i rund form. Med syrnet melk får du ekstra saftig og god kakebunn som alle vil elske.

3.9
(2262)
Gulrotkake

porsjoner

12

4 stk
egg
3 dl
sukker
3.5 dl
hvetemel
1 ts
natron
1 ts
bakepulver
1 ½ ts
kanel
1 ts
vaniljesukker
½ ts
salt
1 dl
nøytral olje
4 dl
gulrot, revet

Smørkrem/glasur til gulrotkake

375 g
125 g
TINE® Meierismør, romtemperert
6 dl
melis
½ stk
sitron, kun saften

Slik gjør du

Tips

Kakebunnen blir faktisk enda saftigere etter frysing, men vent med å lage smørkrem til kaken skal nytes.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter