Desserter  / Ost

Fant 8 oppskrifter
  1. Camembertkake à la Snøhetta

    Camembertkake à la Snøhetta

    Snøhetta fra Dovre er en camembert lagd av 50 % geit og 50 % kumelk. Osten har en pikant men mild smak som er nydelig sammen med bær og honning.
    • Enkel
    • 10 min
  2. Cheese balls strawberry cheesekake

    Cheese balls strawberry cheesekake

    Prøv denne oppskriften på små mini cheese balls som smaker som strawberry cheesekake. Godt til tapasbordet, som snack, eller petit four som dessert.
    • Enkel
    • 40 min
  3. Fruktsalat med Ridderost

    Fruktsalat med Ridder®

    Rask og enkel ostesalat som passer til forrett eller som en liten tapasrett. Frisk frukt, bær og ost gir en enkel snackssalat.
    • Enkel
    • 15 min
  4. Gulab jamun

    Gulab jamun

    Gulab jamun er en klassisk, pakistansk dessert. Retten består av friterte melkeboller med aromatisk sukkersirup. Spises typisk på feiringer som bryllup, bursdager og festivaler.
    • Enkel
    • 45 min
  5. Lefse med brunostkrem

    Lefse med brunostkrem

    Du trenger verken takke eller masse erfaring for å lage lefser med denne oppskriften. Smurt med brunostkrem blir dette en super vri på møsbrømlefse.
    • Enkel
    • 60 min
  6. Ras malai

    Ras malai

    Ras malai, også kalt Rosh malai, er en dessert som er mye brukt i Pakistan, India og Bangladesh. Desserten består av osteboller i en aromatisk melkesaus. Smaken kan beskrives som en fyldig ostekake uten bunn.
    • Enkel
    • 40 min
  7. Rød ostekule

    Rød ostekule

    Dessert, snacks eller dip? Det spiller ingen rolle, for cheese balls er godt! Husk at ostekula trenger 2 timer i kjøleskapet så den får satt seg.
    • Enkel
    • 20 min
  8. Varm chevre med honning

    Varm chevre med honning

    Ferskosten chevre servert med flytende honning, granateple og valnøtter. Varm chevre er skikkelig snaddermat.
    • Enkel
    • 15 min