Spagetti med kylling og spinat i ostesaus
Enkel•30 min min
Kylling og spinat er en god kombinasjon, og med kremet ostesaus tar du pastaen til nye høyder. Dette er en mild og god rett som alle liker.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
400 gbåndspagetti , ukokt
-
2 ss
-
3 stkkyllingbryst , i biter
-
2 stkhvitløksfedd , finhakket
-
1 tsmalt muskat
-
300 gfrisk spinat
-
1 ½ dl
-
150 g
-
50 gparmesan , revet
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Til servering:
-
4 skiverbrød
-
25 g
Slik gjør du det
-
1
Kok båndspagetti etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men spar på litt av det.
Tips
Smak på pastaen underveis. Den er best når den er al dente. Al dente betyr at den er myk og ferdigkokt, men har noe tyggemotstand når du tar en bit.
-
2
Smelt smør i en varm stekepanne, og fres kyllingbiter og hvitløk på middels høy varme. Dryss over muskat, og tilsett spinat. Rør til spinaten faller sammen, ca. 3 minutter.
-
3
Tilsett kremfløte, kremost og noen spiseskjeer av kokevannet fra pastaen. Rør godt, og la det småkoke et par minutter.
-
4
Vend inn pasta og parmesan. Smak til med salt og pepper. Rør til en glatt og kremet saus, og server med brød og smør til.