Spagetti med kylling og spinat i ostesaus

Spagetti med kylling og spinat i ostesaus

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 30 min
Kylling og spinat er en god kombinasjon, og med kremet ostesaus tar du pastaen til nye høyder. Dette er en mild og god rett som alle liker.

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g båndspagetti , ukokt
2 ss TINE Meierismør
3 stk kyllingbryst , i biter
2 stk hvitløksfedd , finhakket
1 ts malt muskat
300 g frisk spinat
1 ½ dl TINE Kremfløte
150 g TINE Kremgo’® Naturell
50 g parmesan , revet
½ ts salt
¼ ts pepper

Til servering:

4 skiver brød
25 g TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Kok båndspagetti etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men spar på litt av det.
      Tips!

      Smak på pastaen underveis. Den er best når den er al dente. Al dente betyr at den er myk og ferdigkokt, men har noe tyggemotstand når du tar en bit.

    2. Smelt smør i en varm stekepanne, og fres kyllingbiter og hvitløk på middels høy varme. Dryss over muskat, og tilsett spinat. Rør til spinaten faller sammen, ca. 3 minutter.
    3. Tilsett kremfløte, kremost og noen spiseskjeer av kokevannet fra pastaen. Rør godt, og la det småkoke et par minutter.
    4. Vend inn pasta og parmesan. Smak til med salt og pepper. Rør til en glatt og kremet saus, og server med brød og smør til.
Tips!

Spar på kokevannet fra pastaen, og spe sausen med det om den blir for tørr. Det er et godt triks uansett type saus.

Kommentar

Kommentarer

  • Lina

    5 måneder siden
    Veldig godt! Ting eg gjort litt annarledes:
    1.Krydret kyllingen med salt og pepper mens den stekte.
    2. Brukte ekstra grønnsaker (løk, purre, paprika..)
    3. Ikkje servere retten med brød. Det er nok med karbohydrater og fiber hvis du bruker fullkorns pasta.
    4. Tillsatt fersk persille ved servering.

    Likte sausen!

    Kommenter  (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      5 måneder siden
      Hei Lina,

      Så hyggelig at retten falt i smak og at du tilpasset den etter eget ønske :) Takk for at du deler dine tips med alle oss.

      God matlaging videre!

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat