Skip to main content

Pasta med kylling og nøtter i fløtesaus

Enkel
25min

En mild og god pastarett med knasende nøtter og saftig kylling.

3.9
(84)
Next ImagePasta med kylling og nøtter i fløtesaus

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

500 g
pasta
400 g
kyllingfilet i biter
100 g
grovhakket valnøtter
3 stk
finsnittet vårløk
1 stk
finhakket hvitløksfedd
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
1 dl
revet ost

Fremgangsmåte

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken. Hell av vannet, men spar på litt av kokevannet til sausen.

  2. Fres kyllingbiter i en stekepanne med smør til gylne, ca. 4 minutter.

  3. Vend inn grovhakkede valnøtter, vårløk og finhakket hvitløk. Tilsett fløte, la koke opp og småkok til sausen tykner, ca. 5 minutter.

    Tips

    Hasselnøtter eller mandler er også et godt valg i denne retten. Litt krønsj er med på å bringe retten opp et hakk.

  4. Vend inn nykokt pasta. Bland godt og spe eventuelt med litt av kokevannet om det blir for tørt. Smak til med salt og pepper og server med revet ost.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

For en enda fyldigere saus kan du bytte ut matfløte med kremfløte.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter