Skip to main content

Sesampanert kylling med potet- og kålsalat

Enkel
25min

En spennende potetsalat med kål, sukkererter, reddiker og tomater er et godt følge til disse smakfulle kyllingstrimlene. Sesamfrøene setter en pikant smak på retten.

4.0
(5)
Next ImageSesampanert kylling med potet- og kålsalat

Ingredienser

Antall porsjoner

Potet- og kålsalat:

12 stk
små og kokefaste potet, f.eks. amadine, delt i to
0.5 stk
spisskål, i brede strimler
1 pose
sukkererter
4 stk
reddik, i båter
10 stk
cherrytomat, i båter
4 ss
olivenolje
3 ss
eplesidereddik
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper

Kylling:

4 stk
kyllingbryst, i lange strimler
0.5 ts
salt
0.25 ts
pepper
4 ss
sesamfrø
4 ss
griljermel
1 ss
TINE® Meierismør til steking

Fremgangsmåte

  1. Kok potet mør i lettsaltet vann. La kål og sukkerert koke med potetene de siste 2 minuttene av koketiden.

  2. Sil fra vannet og skyll poteter, kål og sukkererter i kaldt vann. Ha over i en bolle.

  3. Ha reddik og tomat i bollen med poteter, kål og sukkererter. Hell over olje og eddik, og krydre med salt og pepper. Vend sammen.

Kylling:

  1. Krydre kylling med salt og pepper. Bland sesamfrø og griljermel i en bolle. Snu kyllingen i blandingen.

  2. Stek i smør i en stekepanne over middels varme til kyllingen er gjennomstekt og har pen farge. Server med potetsalaten.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Miks rømme, hvitløk og friske urter til en grønn saus, og server til.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter