
Sesampanert kylling med potet- og kålsalat
En spennende potetsalat med kål, sukkererter, reddiker og tomater er et godt følge til disse smakfulle kyllingstrimlene. Sesamfrøene setter en pikant smak på retten.

Ingredienser
Antall porsjoner
Potet- og kålsalat:
Kylling:
Fremgangsmåte
- 1
Kok potet mør i lettsaltet vann. La kål og sukkerert koke med potetene de siste 2 minuttene av koketiden.
- 2
Sil fra vannet og skyll poteter, kål og sukkererter i kaldt vann. Ha over i en bolle.
- 3
Ha reddik og tomat i bollen med poteter, kål og sukkererter. Hell over olje og eddik, og krydre med salt og pepper. Vend sammen.
Kylling:
- 4
Krydre kylling med salt og pepper. Bland sesamfrø og griljermel i en bolle. Snu kyllingen i blandingen.
- 5
Stek i smør i en stekepanne over middels varme til kyllingen er gjennomstekt og har pen farge. Server med potetsalaten.
Tips
Miks rømme, hvitløk og friske urter til en grønn saus, og server til.