
Kyllingspyd i brød
Her er et middagstips til hvordan du kan servere kyllingspyd til både hverdag og fest. Barna kommer til å elske dem!

Ingredienser
Antall porsjoner
kyllingspyd:
Dressing
Spyd
Fremgangsmåte
- 1
Visp sammen eggeplomme og sennep. Tilsett olje i en tynn stråle under omrøring. Smak til med eddik, sukker, salt og pepper. Sett blandingen kaldt.
kyllingspyd:
- 2
Del kyllingfilet i mindre biter. Skjær bacon på midten. Tre kylling og ruller av bacon på spydene.
- 3
Smør kremost på det ristede og lett avkjølte brødet. Fordel ruccola og basilikum oppå. Skjær cherrytomat, rødløk, paprika og avokado i tynne strimler, og fordel på brødet.
- 4
Grill eller stek spydene i panne til kjøttet er gjennomstekt. Eventuelt kan steke dem kjapt i en panne for å få en stekeskorpe, før du lar dem ettersteke i ovn ved 200 °C i ca. 10 minutter.
Tips
Her kan du fint bytte ut kyllingfilet med for eksempel saftige biter av entrecôte eller svinefilet.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



