Laks med pasta og asparges

Laks med pasta og asparges

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Oppskrift på velsmakende og rask laks. Laksen serveres med pasta, asparges og en herlig hjemmelaget dressing.

Ingredienser

Antall porsjoner

laks:

½ stk sitron
600 g laksefilet
1 stk laurbærblad

Pasta:

400 g penne eller annen pasta

asparges:

400 g asparges

Dressing:

3 dl majones
2 dl TINE Lettrømme 18 %
1 ss ferskpresset sitronsaft
1 ss hakket dill
½ ts salt

Slik gjør du det

    1. Skjær sitron i skiver. Legg laks i en kjele eller stekepanne med høye kanter. Fyll på vann til fisken så vidt er dekket. Tilsett sitronskiver og laurbærblad. Kok opp, og la det trekke til laksen er gjennomvarm, i ca. 10 minutter. Legg laksefiletene på en tallerken og dekk til med folie.
  1. Pasta:

    1. Kok pasta etter anvisningen på pakken. Når pastaen er ferdigkokt, lar du vannet renne av i et dørslag.
  2. asparges:

    1. Del asparges i biter, og kok til de er knapt møre i lettsaltet vann.
  3. Dressing:

    1. Pisk sammen majones, rømme, laksekraft, sitronsaft, dill og salt.
    2. Bland pasta, asparges og dressing. Fordel pastablandingen på tallerkener. Legg laksebitene på pastaen og ha dressing over.
Tips!

Pynt gjerne med dill du har til overs, og server rester av dressingen ved siden av i en skål.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat