Viser 216 oppskrifter
  1. Bakt potet med asparges og grillsmør

    Bakt potet med asparges og kryddersmør

    Bakt potet med smør er godt som tilbehør til grillmaten, men topper du den med asparges, ost og digg grillsmør med chili og hvitløk blir det garantert sommerens hit!
    • Enkel
    • 45 min
  2. Kremostdipp med sitron, dill og gressløk

    Kremostdipp med sitron, dill og gressløk

    En syrlig, kremet ostedipp er topp tilbehør til chips. Bytt ut det vanlige potetgullet med salte rotchips så har du et alternativ som føles sunt!
    • Enkel
    • 15 min
  3. Pasjonsfruktsaus

    Pasjonsfruktsaus

    En fruktig og original saus med pasjonsfrukt som er perfekt til andebryst eller andre fete kjøttretter.
    • Enkel
    • 25 min
  4. Hot chili-gelé

    Hot chili-gelé

    En hjemmelaget chiligelé med jalapenos passer til alt fra ost og kjeks til skinkesteik, taco eller til en spicy sjokoladedessert. Denne oppskriften gir ca. 1 liter gelé.
    • Enkel
    • 30 min
  5. Kålrotstappe

    Kålrabistappe

    Hjemmelaget kålrotstappe er ikke kun forbeholdt pinnekjøtt og lammestek, men passer like godt til hverdags som til fest. Denne søte stappen smaker deilig med det meste av salt kjøtt og fisk, f.eks. biff, svin eller torsk.
    • Enkel
    • 40 min
  6. Aligot

    Aligot

    Denne potetmosen er stappfull av ost og crème fraîche, og er en krysning mellom ostefondue og potetmos. Prinsippet er at osten skal gjøre mosen smakfull og elastisk. Potetstappe serveres gjerne til godt krydret kjøtt eller pølse.
    • Enkel
    • 60 min
  7. Brunostdipp

    Brunostdipp

    Prøv denne søte karamellaktige dippen til salte kjeks.
    • Enkel
    • 15 min
    • 10 min
  8. Rødbetpesto.

    Rødbetpesto

    Prøv pesto av rødbeter til godt brød eller pasta. Enkelt og veldig godt!
    • Enkel
    • 40 min
  9. Ghost pepper chilisaus med mango

    Ghost pepper chilisaus med mango

    Ghost chili (bhut jolokia) er veldig sterk, men med mango og ananas får den sødme og balanse. Hjemmelaget hot sauce passer særlig godt til surf & turf, tex mex, taco og pizza. Oppskriften gir ca. 1 liter saus.
    • Enkel
    • 45 min
  10. Trippeldipp med Ridder

    Trippeldipp med Ridder

    Den perfekte trippeldipp med kremost, salsa og Ridderost. Utmerket til fotballkampen, fredagskvelden, eller som en del av et tapasbord.
    • Enkel
    • 10 min
  11. Sherrysild

    Sherrysild

    Deilig sild med smak av frisk dill og sherry. Den smaker godt på pumpernickel eller annet brød. Må stå i minst 1 døgn å trekke før servering.
    • Enkel
    • 15 min
  12. Nektarinsalat med blomkarse

    Ferskensalat

    Fersken er en forfriskende ingrediens. Den herlige crème fraîche-baserte dressingen gir syrlighet og spenst til den søte ferskensmaken.
    • Enkel
    • 20 min