Viser 216 oppskrifter
  1. Sennepsild

    Sennepssild

    Sennepssild passer perfekt på koldtbordet. Den bør stå i minst 24 timer før den serveres. Mange knytter sild til jul, men det er ingenting i veien for å invitere til sildelag også resten av året.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Kyllingspyd og Chili habanero-dipp med mango og Kesam®

    Chili habanero-dipp med mango og Kesam®

    En spicy chilidipp som er perfekt til tacokvelden eller annen krydret mat. Dippen tar kun 5 minutter å lage.
    • Enkel
    • 5 min
  3. Brunostdipp

    Brunostdipp

    Prøv denne søte karamellaktige dippen til salte kjeks.
    • Enkel
    • 15 min
    • 10 min
  4. Gratinert ostedipp med karamellisert løk, hvitløk og bacon

    Gratinert ostedipp med løk og bacon

    Denne dippen er en perfekt måte å få brukt opp osterester på, og kan serveres til alt av brød.
    • Enkel
    • 45 min
  5. Potet- og reddiksalat

    Potet- og reddiksalat

    Potetsalat passer godt til alle typer grillmat, og kan serveres både varm og kald. I denne salaten setter reddikene prikken over i'en.
    • Enkel
    • 30 min
  6. Baba ganoush

    Baba ganoush

    Baba ganoush er en auberginedipp som ligner litt på hummus og er nydelig tilbehør til det meste av grillmat.
    • Enkel
    • 60 min
  7. Grønnsakgrateng med blåmuggost

    Grønnsakgrateng med blåmuggost

    En oppskrift på en smakfull grateng full av gode grønnsaker. Blåmuggosten tilfører en deilig fyldighet.
    • Enkel
    • 35 min
  8. Barbequesaus

    Barbequesaus

    En skikkelig barbequesaus må til når det skal grilles. Denne går til burgere, grillribbe, kylling og grillede grønnsaker.
    • Enkel
    • 90 min
  9. Mettende bulgursalat med aprikoser

    Bulgursalat med aprikoser

    Bulgursalat med aprikoser er en nydelig liten rett med spennende smak av aprikoser, bladpersille og mynte. God og mettende!
    • Enkel
    • 20 min
  10. 7-lags vegetar tacodipp

    7-lags tacodipp uten kjøtt

    Deilig dipp i syv lag med blant annet bønnemos, rømme, ost og tomat, gratinert i ovnen og klar til å nytes med sprø tortillachips. Bedre enn dette blir ikke en vegetarisk 7 layer taco dip.
    • Enkel
    • 30 min
  11. Rabarbrasyltetøy

    Rabarbrasyltetøy med ingefær

    Herlig syltetøy med ingefær som passer perfekt på nystekte vafler.
    • Enkel
    • 20 min
  12. Sriracha

    Sriracha

    Hjemmelaget sriracha er spicy chilisausen alle kokker sverger til. Oppskriften stammer fra Thailand, hvor de helst bruker den til sjømat, mens indoneserne bruker den til suppe, nudler og vårruller. Denne oppskriften gir ca. 8 dl saus.
    • Enkel
    • 35 min