Skip to main content

Potetsalat med eple og fennikel

Enkel
20min

Potetsalat – Det perfekte tilbehøret til sommermaten. Her kan du variere med urter, frukt og grønnsaker.

5.0
(5)
Next ImagePotetsalat med eple og fennikel

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

20 stk
småpoteter
2 ts
Dijonsennep
1 stk
grønt eple
1 stk
liten fennikel
3 stilk
vårløk
1 fedd
hvitløk
0.25 stk
sitron (saften av denne)
0.5 ts
salt
0.5 ts
pepper
1 kopp
ferske urter for eksempel dill og bladpersille)

Fremgangsmåte

  1. Kok potetene møre. Del i terninger.

  2. Legg potetene i en stor bolle og ha over rømme og dijonsennep.

  3. Del eplet i små terninger, finsnitt fennikel og skjær vårløk i små ringer. Vend ingrediensene inn sammen med potetene og ha i finhakket hvitløk, sitronsaft, salt og pepper.

  4. Topp med ferske urter og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Potetsalat er veldig godt med kapers.

Hev smaken med våre produkter