Potetsalat med eple og fennikel
Enkel•20 min min
Potetsalat – Det perfekte tilbehøret til sommermaten. Her kan du variere med urter, frukt og grønnsaker.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
20 stksmåpoteter
-
300 g
-
2 tsDijonsennep
-
1 stkgrønt eple
-
1 stkliten fennikel
-
3 stilkervårløk
-
1 feddhvitløk
-
¼ stksitron (saften av denne)
-
½ tssalt
-
½ tspepper
-
1 koppferske urter for eksempel dill og bladpersille)
Slik gjør du det
-
1
Kok potetene møre. Del i terninger.
-
2
Legg potetene i en stor bolle og ha over rømme og dijonsennep.
-
3
Del eplet i små terninger, finsnitt fennikel og skjær vårløk i små ringer. Vend ingrediensene inn sammen med potetene og ha i finhakket hvitløk, sitronsaft, salt og pepper.
-
4
Topp med ferske urter og server.