Potetsalat med eple og fennikel
Potetsalat – Det perfekte tilbehøret til sommermaten. Her kan du variere med urter, frukt og grønnsaker.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
- 20 stykk småpoteter
- 300 g TINE® Lettrømme 17 %
- 2 ts Dijonsennep
- 1 stykk grønt eple
- 1 stykk liten fennikel
- 3 stilk vårløk
- 1 fedd hvitløk
- 0.25 stykk sitron, (saften av denne)
- 0.5 ts salt
- 0.5 ts pepper
- 1 kopp ferske urter, for eksempel dill og bladpersille)
Slik gjør du
1
Kok potetene møre. Del i terninger.
2
Legg potetene i en stor bolle og ha over rømme og dijonsennep.
3
Del eplet i små terninger, finsnitt fennikel og skjær vårløk i små ringer. Vend ingrediensene inn sammen med potetene og ha i finhakket hvitløk, sitronsaft, salt og pepper.
4
Topp med ferske urter og server.
TipsPotetsalat er veldig godt med kapers.