Avocadomousse

Avocadomousse

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 15 min
Avocadomousse passer godt sammen med salt mat som spekeskinke og salami, eller andre godsaker som hører hjemme på et tapasbord. Kombinasjonen avocado og mango er spennende og smaker veldig godt.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk godt moden avokado
150 g frosne terninger av mangoer
3 dl Kesam® Original
¼ ts nykvernet pepper
½ dl nøtter

Slik gjør du det

    1. Skrell mango og del i små terninger. Legg terningene på en tallerken og sett den i fryseboksen i ca. 1 time.
    2. Del avocadoen i to og ta ut steinen. Ta ut fruktkjøttet med en skje.
    3. Legg avocado, frossen mango og kesam i en foodprocessor og miks til en glatt mousse. Smak godt til med pepper og litt salt.
    4. Fordel moussen i fire små glass og strø over hakkede nøtter og litt ekstra mangoterninger. Server straks.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Lars

    1 år siden
    Denne var skikkelig god!

    Kommenter  (0)

    • Lena Straume

      1 år siden
      Vi anbefaler alle til å teste den :)

      Kommenter  (0)


Det er mye kjærlighet i god mat