Skip to main content

Avocadomousse

Enkel
15min

Avocadomousse passer godt sammen med salt mat som spekeskinke og salami, eller andre godsaker som hører hjemme på et tapasbord. Kombinasjonen avocado og mango er spennende og smaker veldig godt.

4.0
(14)
Next ImageAvocadomousse

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
godt moden avokado
150 g
frosne terninger av mango
0.25 ts
nykvernet pepper
0.5 dl
nøtter

Fremgangsmåte

  1. Skrell mango og del i små terninger. Legg terningene på en tallerken og sett den i fryseboksen i ca. 1 time.

  2. Del avocadoen i to og ta ut steinen. Ta ut fruktkjøttet med en skje.

  3. Legg avocado, frossen mango og kesam i en foodprocessor og miks til en glatt mousse. Smak godt til med pepper og litt salt.

  4. Fordel moussen i fire små glass og strø over hakkede nøtter og litt ekstra mangoterninger. Server straks.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter