Avocadomousse

Avocadomousse

2
9
Enkel15 min
Avocadomousse passer godt sammen med salt mat som spekeskinke og salami, eller andre godsaker som hører hjemme på et tapasbord. Kombinasjonen avocado og mango er spennende og smaker veldig godt.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 stk
    godt moden avokado
  • 150 g
    frosne terninger av mangoer
  • 3 dl
  • ¼ ts
    nykvernet pepper
  • ½ dl
    nøtter

Slik gjør du det

  1. 1

    Skrell mango og del i små terninger. Legg terningene på en tallerken og sett den i fryseboksen i ca. 1 time.

  2. 2

    Del avocadoen i to og ta ut steinen. Ta ut fruktkjøttet med en skje.

  3. 3

    Legg avocado, frossen mango og kesam i en foodprocessor og miks til en glatt mousse. Smak godt til med pepper og litt salt.

  4. 4

    Fordel moussen i fire små glass og strø over hakkede nøtter og litt ekstra mangoterninger. Server straks.

Del denne oppskriften: