Avocadomousse
Enkel•15 min min
Avocadomousse passer godt sammen med salt mat som spekeskinke og salami, eller andre godsaker som hører hjemme på et tapasbord. Kombinasjonen avocado og mango er spennende og smaker veldig godt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkgodt moden avokado
-
150 gfrosne terninger av mango
-
3 dl
-
¼ tsnykvernet pepper
-
½ dlnøtter
Slik gjør du det
-
1
Skrell mango og del i små terninger. Legg terningene på en tallerken og sett den i fryseboksen i ca. 1 time.
-
2
Del avocadoen i to og ta ut steinen. Ta ut fruktkjøttet med en skje.
-
3
Legg avocado, frossen mango og kesam i en foodprocessor og miks til en glatt mousse. Smak godt til med pepper og litt salt.
-
4
Fordel moussen i fire små glass og strø over hakkede nøtter og litt ekstra mangoterninger. Server straks.