Skip to main content

Mango lassi

Enkel
5min

Mango lassi er en forfriskende drikk som opprinnelig kommer fra India. Mange nordmenn har i årenes løp fått øynene opp for drikken, som kan lages både med yoghurt, kulturmelk eller kefir.

4.0
(162)
Next ImageMango lassi

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stk
godt moden mango uten stein og skall
2.5 dl
TINE® Kefir Økologisk eller TINE Yoghurt Naturell Kremet
1.5 dl
isbit
2 ts
honning
0.25 ts
malt kardemomme

Fremgangsmåte

  1. Skrell og rens mango.

  2. Kjør mangokjøtt, Kefir, melk, honning og kardemomme i en blender.

    Tips

    Smak eventuelt til med litt ekstra kardemomme og salt. 

  3. Serveres avkjølt i glass. Kan oppbevares i kjøleskapet i et døgn.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Dypp kanten av glasset i litt kefir og deretter i kokosmasse før du heller i Mango lassi.  

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter