Mango lassi
Enkel
5min
Mango lassi er en forfriskende drikk som opprinnelig kommer fra India. Mange nordmenn har i årenes løp fått øynene opp for drikken, som kan lages både med yoghurt, kulturmelk eller kefir.
4.0
(164)

Ingredienser
Porsjoner
1 stk
godt moden mango uten stein og skall
2.5 dl
TINE® Kefir Økologisk eller TINE Yoghurt Naturell Kremet
1.5 dl
1.5 dl
isbit
2 ts
honning
¼ ts
malt kardemomme
Slik gjør du
- 1
Skrell og rens mango.
- 2
Kjør mangokjøtt, Kefir, melk, honning og kardemomme i en blender.
Tips
Smak eventuelt til med litt ekstra kardemomme og salt.
- 3
Serveres avkjølt i glass. Kan oppbevares i kjøleskapet i et døgn.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Dypp kanten av glasset i litt kefir og deretter i kokosmasse før du heller i Mango lassi.