
5 min
Enkel
4.1
Antall porsjoner
2
Skrell og rens mango.
Kjør mangokjøtt, Kefir, melk, honning og kardemomme i en blender.
Tips
Smak eventuelt til med litt ekstra kardemomme og salt.
Serveres avkjølt i glass. Kan oppbevares i kjøleskapet i et døgn.
Tips
Mango lassi er en forfriskende drikk som opprinnelig kommer fra India. Mange nordmenn har i årenes løp fått øynene opp for drikken, som kan lages både med yoghurt, kulturmelk eller kefir.
Antall porsjoner
Skrell og rens mango.
Kjør mangokjøtt, Kefir, melk, honning og kardemomme i en blender.
Tips
Smak eventuelt til med litt ekstra kardemomme og salt.
Serveres avkjølt i glass. Kan oppbevares i kjøleskapet i et døgn.
Tips
Dypp kanten av glasset i litt kefir og deretter i kokosmasse før du heller i Mango lassi.