tablecloth-basil
Mango lassi
(33)

Mango lassi

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Mango lassi er en forfriskende drikk som opprinnelig kommer fra India. Mange nordmenn har i årenes løp fått øynene opp for drikken, som kan lages både med yoghurt, kulturmelk eller kefir.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stkgodt moden mango uten stein og skall
2 ½ dlTINE Kefir Økologisk
1 ½ dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 ½ dlisbiter
2 tshonning
¼ tsmalt kardemomme
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Skrell og rens mango.
    2. Kjør mangokjøtt, Kefir, melk, honning og kardemomme i en blender.
      blue heart
      Tips!

      Smak eventuelt til med litt ekstra kardemomme og salt. 

    3. Serveres avkjølt i glass. Kan oppbevares i kjøleskapet i et døgn.
blue heart
Tips!

Dypp kanten av glasset i litt kefir og deretter i kokosmasse før du heller i Mango lassi.  

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff