Mango lassi

Mango lassi

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 5 min
Mango lassi er en forfriskende drikk som opprinnelig kommer fra India. Mange nordmenn har i årenes løp fått øynene opp for drikken, som kan lages både med yoghurt, kulturmelk eller kefir.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk godt moden mango uten stein og skall
2 ½ dl TINE Kefir Økologisk
1 ½ dl Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 ½ dl isbiter
2 ts honning
¼ ts malt kardemomme

Slik gjør du det

    1. Skrell og rens mango.
    2. Kjør mangokjøtt, Kefir, melk, honning og kardemomme i en blender.
      Tips!

      Smak eventuelt til med litt ekstra kardemomme og salt. 

    3. Serveres avkjølt i glass. Kan oppbevares i kjøleskapet i et døgn.
Tips!

Dypp kanten av glasset i litt kefir og deretter i kokosmasse før du heller i Mango lassi.  

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat