Mango lassi
Enkel•5 min min
Mango lassi er en forfriskende drikk som opprinnelig kommer fra India. Mange nordmenn har i årenes løp fått øynene opp for drikken, som kan lages både med yoghurt, kulturmelk eller kefir.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 stkgodt moden mango uten stein og skall
-
2 ½ dlTINE® Kefir Økologisk eller TINE Yoghurt Naturell Kremet
-
1 ½ dl
-
1 ½ dlisbiter
-
2 tshonning
-
¼ tsmalt kardemomme
Slik gjør du det
-
1
Skrell og rens mango.
-
2
Kjør mangokjøtt, Kefir, melk, honning og kardemomme i en blender.
Tips
Smak eventuelt til med litt ekstra kardemomme og salt.
-
3
Serveres avkjølt i glass. Kan oppbevares i kjøleskapet i et døgn.