Mango lassi

(25)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Mango lassi er en forfriskende drikk som opprinnelig kommer fra India. Mange nordmenn har i årenes løp fått øynene opp for drikken, som kan lages både med yoghurt, kulturmelk eller kefir.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 stkgodt moden mango uten stein og skall
2 ½ dlTINE Kefir Økologisk
1 ½ dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
1 ½ dlisbiter
2 tshonning
¼ tsmalt kardemomme

Slik gjør du det

    1. Skrell og rens mango.
    2. Kjør mangokjøtt, Kefir, melk, honning og kardemomme i en blender.

      Tips:

      Smak eventuelt til med litt ekstra kardemomme og salt. 

    3. Serveres avkjølt i glass. Kan oppbevares i kjøleskapet i et døgn.

Tips:

Dypp kanten av glasset i litt kefir og deretter i kokosmasse før du heller i Mango lassi.  

Kommentarer

  Legg til kommentar