Håndkle og blad
Avokadosuppe
(21)

Avokadosuppe

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Oppskrift på en sommerlig suppe av avokado, som kan nytes som en lunsj eller lett middag.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

½ lhønsebuljong
2 dlTINE Kremfløte eller matfløte
3 stkstore, modne avokadoer
½ stksitron (saften av)
2 dltørr hvitvin eller eplejuice
½ tssalt
½ tspepper

Tilbehør:

4 stksitronskiver
4 tsrognkjeksrogn
4 stkrundstykker
2 ssTINE Meierismør
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Kok opp buljong og avkjøl den.
    2. Visp fløte til krem.
    3. Del avokado i to, fjern steinen og skallet. Kjør avokado sammen med sitronsaft i en kjøkkenmaskin, eller bruk stavmikser.
    4. Bland i vin eller eplejuice, kald buljong, salt, pepper og til slutt krem. Server med rundstykke med smør, sitronskive og rognkjeksrogn.
Blått hjerte
Tips!

Skal du ha med suppen på piknik, frakter du den med i en termos. Ta med en skive sitron til hver og rognkjeksrogn. Hell suppen i dype papirtallerkener og legg en sitronskive med rogn på toppen.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat