Avokadosuppe
Enkel•15 min min
Oppskrift på en sommerlig suppe av avokado, som kan nytes som en lunsj eller lett middag.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
½ lhønsebuljong
-
2 dlTINE® Kremfløte eller matfløte
-
3 stkstore, modne avokado
-
½ stksitron (saften av)
-
2 dltørr hvitvin eller eplejuice
-
½ tssalt
-
½ tspepper
Tilbehør:
-
4 stksitronskiver
-
4 tsrognkjeksrogn
-
4 stkrundstykker
-
2 ss
Slik gjør du det
-
1
Kok opp buljong og avkjøl den.
-
2
Visp fløte til krem.
-
3
Del avokado i to, fjern steinen og skallet. Kjør avokado sammen med sitronsaft i en kjøkkenmaskin, eller bruk stavmikser.
-
4
Bland i vin eller eplejuice, kald buljong, salt, pepper og til slutt krem. Server med rundstykke med smør, sitronskive og rognkjeksrogn.