Avokadosuppe

Avokadosuppe

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 15 min
Oppskrift på en sommerlig suppe av avokado, som kan nytes som en lunsj eller lett middag.

Ingredienser

Antall porsjoner

½ l hønsebuljong
2 dl TINE Kremfløte eller matfløte
3 stk store, modne avokadoer
½ stk sitron (saften av)
2 dl tørr hvitvin eller eplejuice
½ ts salt
½ ts pepper

Tilbehør:

4 stk sitronskiver
4 ts rognkjeksrogn
4 stk rundstykker
2 ss TINE Meierismør

Slik gjør du det

    1. Kok opp buljong og avkjøl den.
    2. Visp fløte til krem.
    3. Del avokado i to, fjern steinen og skallet. Kjør avokado sammen med sitronsaft i en kjøkkenmaskin, eller bruk stavmikser.
    4. Bland i vin eller eplejuice, kald buljong, salt, pepper og til slutt krem. Server med rundstykke med smør, sitronskive og rognkjeksrogn.
Tips!

Skal du ha med suppen på piknik, frakter du den med i en termos. Ta med en skive sitron til hver og rognkjeksrogn. Hell suppen i dype papirtallerkener og legg en sitronskive med rogn på toppen.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat