
Kremet rotgrønnsaksuppe
I Norge har vi lange tradisjoner for å bruke våre gamle rotgrønnsaker i kosten. Dette er en smakfull suppe.

Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Skrell potet, sellerirot og gulrot og skjær dem i terninger.
- 2
Kok opp buljong med estragon i en kjele. Legg i grønnsakene og la dem koke til bitene er myke, 15–20 minutter.
- 3
Kjør blandingen i en blender eller bruk stavmikser til å mose grønnsakene med. Hell alt tilbake i kjelen.
- 4
Rør inn crème fraîche i suppen og la alt få et oppkok. Smak til med salt og pepper.
- 5
Topp suppen med en klatt crème fraîche og timian.
Tips
Velg den crème fraîche-typen du liker best. Her er det mange typer å velge mellom!
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter
