Viser 216 oppskrifter
  1. Julepostei med rødløkskompott

    Julepostei med rødløkskompott

    Lag din egen hjemmelagde julepostei med rødløkskompott til frokost eller lunsjbordet i julen. Husk at pateen skal stå kaldt i noen timer etter at den er stekt.
    • Middels
    • 90 min
  2. Gratinert blomkål

    Gratinert blomkål

    Gratinert blomkål er godt til både lunsj, middag og kvelds. Det egner seg også godt som tilbehør til spekemat og annet kjøtt.
    • Middels
    • 30 min
  3. Cæsarsalat

    Cæsarsalat

    Cæsarsalaten er verdens mest spiste salat. Den ble første gang laget av den italienske innvandreren Cæsar Cardini i 1924.
    • Middels
    • 50 min
  4. Sukkerbro - kakepynt

    Sukkerbro og sommerfuglvinger - kakepynt

    Til Bryllupskake i særklasse passer det fint å binde de to hjerteformede kakebunnene sammen med denne broen.
    • Middels
    • 0 min
  5. Ost- og urtebrød

    Ost- og urtebrød

    Disse dekorative brødene smaker nydelig av friske urter og ost. De gjør seg godt på koldtbordet, men er også deilige ved siden av en frisk salat eller varm suppe.
    • Middels
    • 100 min
  6. Sitronkrem (lemon curd)

    Sitronkrem (lemoncurd)

    Denne gyllengule sitronkremen er ypperlig å bruke i sauser og dressinger, men også som et friskt innslag i kaker og bakst.
    • Middels
    • 40 min
  7. Ghost pepper chilisaus med mango

    Ghost pepper chilisaus med mango

    Ghost chili (bhut jolokia) er veldig sterk, men med mango og ananas får den sødme og balanse. Hjemmelaget hot sauce passer særlig godt til surf & turf, tex mex, taco og pizza. Oppskriften gir ca. 1 liter saus.
    • Enkel
    • 45 min
  8. Trippel-dip

    Trippel-dipp

    Nydelig dipp med salsa, rømme og guacamole - perfekt til tortillachips.
    • Enkel
    • 5 min
  9. Bakt potet med asparges og grillsmør

    Bakt potet med asparges og kryddersmør

    Bakt potet med smør er godt som tilbehør til grillmaten, men topper du den med asparges, ost og digg grillsmør med chili og hvitløk blir det garantert sommerens hit!
    • Enkel
    • 45 min
  10. Bakt potet med chilismør

    Bakt potet med chilismør

    Bakt potet smaker aller best med hjemmelaget kryddersmør. Chili gir sterk og god smak.
    • Enkel
    • 50 min
    • 60 min
  11. Trippeldipp med Ridder

    Trippeldipp med Ridder

    Den perfekte trippeldipp med kremost, salsa og Ridderost. Utmerket til fotballkampen, fredagskvelden, eller som en del av et tapasbord.
    • Enkel
    • 10 min
  12. Sherrysild

    Sherrysild

    Deilig sild med smak av frisk dill og sherry. Den smaker godt på pumpernickel eller annet brød. Må stå i minst 1 døgn å trekke før servering.
    • Enkel
    • 15 min