Viser 216 oppskrifter
  1. Julepostei med rødløkskompott

    Julepostei med rødløkskompott

    Lag din egen hjemmelagde julepostei med rødløkskompott til frokost eller lunsjbordet i julen. Husk at pateen skal stå kaldt i noen timer etter at den er stekt.
    • Middels
    • 90 min
  2. Cæsarsalat

    Cæsarsalat

    Cæsarsalaten er verdens mest spiste salat. Den ble første gang laget av den italienske innvandreren Cæsar Cardini i 1924.
    • Middels
    • 50 min
  3. Gratinert blomkål

    Gratinert blomkål

    Gratinert blomkål er godt til både lunsj, middag og kvelds. Det egner seg også godt som tilbehør til spekemat og annet kjøtt.
    • Middels
    • 30 min
  4. Sukkerbro - kakepynt

    Sukkerbro og sommerfuglvinger - kakepynt

    Til Bryllupskake i særklasse passer det fint å binde de to hjerteformede kakebunnene sammen med denne broen.
    • Middels
    • 0 min
  5. Ost- og urtebrød

    Ost- og urtebrød

    Disse dekorative brødene smaker nydelig av friske urter og ost. De gjør seg godt på koldtbordet, men er også deilige ved siden av en frisk salat eller varm suppe.
    • Middels
    • 100 min
  6. Sitronkrem (lemon curd)

    Sitronkrem (lemoncurd)

    Denne gyllengule sitronkremen er ypperlig å bruke i sauser og dressinger, men også som et friskt innslag i kaker og bakst.
    • Middels
    • 40 min
  7. Trippel-dip

    Trippel-dipp

    Nydelig dipp med salsa, rømme og guacamole - perfekt til tortillachips.
    • Enkel
    • 5 min
  8. Bakt potet med chilismør

    Bakt potet med chilismør

    Bakt potet smaker aller best med hjemmelaget kryddersmør. Chili gir sterk og god smak.
    • Enkel
    • 50 min
    • 60 min
  9. Trippeldipp med Ridder

    Trippeldipp med Ridder

    Den perfekte trippeldipp med kremost, salsa og Ridderost. Utmerket til fotballkampen, fredagskvelden, eller som en del av et tapasbord.
    • Enkel
    • 10 min
  10. Nektarinsalat med blomkarse

    Ferskensalat

    Fersken er en forfriskende ingrediens. Den herlige crème fraîche-baserte dressingen gir syrlighet og spenst til den søte ferskensmaken.
    • Enkel
    • 20 min
  11. Pølsedressing

    Pølsedressing

    En enkel grilldressing, perfekt til pølser, men som også passer til mye mer.
    • Enkel
    • 5 min
  12. Tapenade

    Tapenade

    Tapenade er en smaksrik puré av smaker som oliven, ansjos, kapers og olivenolje. Dette franske tilbehøret må du smake!
    • Enkel
    • 10 min