Limesukker

Limesukker

Kommentarer 2
  • Enkel
  • 5 min
Noe søtt og noe surt. Limesukker er en drøm på jordbær, fruktsalaten, som en topping på cupcakes eller som ekstra pynt på bløtkaken.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk lime
2 dl sukker

Slik gjør du det

    1. Vask lime. Riv limeskall fint på et rivjern.
    2. Ha sukker og revet limeskall i en food prosessor. Kjør til sukkeret blir grønt og kornete.
Tips!

Du kan gjerne ha i litt limesaft også. Smak deg frem.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

  • Marthe

    3 år siden
    Har limesukkeret lik holdbarhet som vanlig sukker? Hvordan skal det oppbevares?

    Kommenter  (1)

    • Alexander Nilsen, Matfaglig ansvarlig

      3 år siden
      Hei Marthe, Limesukker oppbevarer du helst i en tett beholder, f.eks. et norgesglass. Sukkeret holder fint i 2 måneder, hvis du klarer å spare på det så lenge ;) Veldig godt til å dyppe jordbær i, strø på kaker, frokostblanding og masse mer.

      Kommenter  (3)


Det er mye kjærlighet i god mat