Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Panna cotta

Middels
50min

Oppskrift på fløyelsmyk panna cotta toppet med jordbær. Dessert som vil imponere gjestene!

4
(675)

Ingredienser

Panna cotta

3 plate
gelatin
1 stk
vaniljestang
5 dl
TINE® Kremfløte. For laktosefri panna cotta, velg TINE® Laktosefri Kremfløte
1 dl
sukker
1 ts
revet sitronskall

Jordbærratatouille

250 g
jordbær i biter
0.5 dl
melis
0.5 dl
hakket friske basilikumblader
0.5 dl
hakket frisk sitronmelisse

Pynt

12 stk
sitronmelisseblad

Slik gjør du

Jordbærratatouille

  1. Tips

    En jordbærratatouille smaker ekstra godt om den får stå kaldt i en time før servering. Det er også godt med litt ristede pistasjnøtter på toppen rett før servering.

Tips

For riktige konsistensen, bør desserten stå kaldt i minst fire timer før servering. Panna Cotta kan gjerne lages ferdig 1 - 2 dager servering. Må stå kaldt.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter