Deliciosa Panna Cotta

Deliciosa Panna Cotta

25
  • Enkel
  • 20 min
Italiensk dessertklassiker her servert med Piano géle og friske jordbær til. La den stå kaldt i minst fire timer før gjestene dine kommer, slik at du oppnår den beste konsistensen.

Ingredienser

Utstyr

Porsjonskåler
4 ½ stk gelatinplater
2 stk vaniljestenger
7 ½ dl TINE Kremfløte
2 ½ dl sukker
1 pakke Piano® Rød Gelé

Slik gjør du det

    1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem minutter. Skyll godt, og klem ut vannet.
    2. Snitt vaniljestengene på midten og skrap ut frøene.
    3. Kok forsiktig opp fløten sammen med sukker, vaniljestengene og vaniljefrøene. Ta ut vaniljestengene og rør inn gelatinen.
    4. Hell blandingen i små glass. Avkjøl i minst fire timer før servering.
    5. Smelt géle på lav temperatur. Avkjøl til den er kald, men fortsatt flytende. Hell geléen forsiktig over i hvert glass og avkjøl i en halvtime.
Tips

Pynt først med jordbær i biter, og hell geléen forsiktig over.

Kommentarer

  • marius

    1 år siden
    panna cotta!!

     (1)


Det er mye kjærlighet i god mat