
Deliciosa Panna Cotta
Enkel•20 min min
Italiensk dessertklassiker her servert med Piano géle og friske jordbær til. La den stå kaldt i minst fire timer før gjestene dine kommer, slik at du oppnår den beste konsistensen.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 ½ stkgelatinplater
-
2 stkvaniljestenger
-
7 ½ dl
-
2 ½ dlsukker
-
1 pakke
Slik gjør du det
-
1
Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem minutter. Skyll godt, og klem ut vannet.
-
2
Snitt vaniljestengene på midten og skrap ut frøene.
-
3
Kok forsiktig opp fløten sammen med sukker, vaniljestengene og vaniljefrøene. Ta ut vaniljestengene og rør inn gelatinen.
-
4
Hell blandingen i små glass. Avkjøl i minst fire timer før servering.
-
5
Smelt géle på lav temperatur. Avkjøl til den er kald, men fortsatt flytende. Hell geléen forsiktig over i hvert glass og avkjøl i en halvtime.