
Deliciosa Panna Cotta
Italiensk dessertklassiker her servert med Piano géle og friske jordbær til. La den stå kaldt i minst fire timer før gjestene dine kommer, slik at du oppnår den beste konsistensen.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem minutter. Skyll godt, og klem ut vannet.
- 2
Snitt vaniljestengene på midten og skrap ut frøene.
- 3
Kok forsiktig opp fløten sammen med sukker, vaniljestengene og vaniljefrøene. Ta ut vaniljestengene og rør inn gelatinen.
- 4
Hell blandingen i små glass. Avkjøl i minst fire timer før servering.
- 5
Smelt géle på lav temperatur. Avkjøl til den er kald, men fortsatt flytende. Hell geléen forsiktig over i hvert glass og avkjøl i en halvtime.
Tips
Pynt først med jordbær i biter, og hell geléen forsiktig over.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



