Deliciosa Panna Cotta

Deliciosa Panna Cotta

25
174
Enkel20 min
Italiensk dessertklassiker her servert med Piano géle og friske jordbær til. La den stå kaldt i minst fire timer før gjestene dine kommer, slik at du oppnår den beste konsistensen.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem minutter. Skyll godt, og klem ut vannet.

  2. 2

    Snitt vaniljestengene på midten og skrap ut frøene.

  3. 3

    Kok forsiktig opp fløten sammen med sukker, vaniljestengene og vaniljefrøene. Ta ut vaniljestengene og rør inn gelatinen.

  4. 4

    Hell blandingen i små glass. Avkjøl i minst fire timer før servering.

  5. 5

    Smelt géle på lav temperatur. Avkjøl til den er kald, men fortsatt flytende. Hell geléen forsiktig over i hvert glass og avkjøl i en halvtime.

Tips

Pynt først med jordbær i biter, og hell geléen forsiktig over.

Del denne oppskriften: