Deliciosa Panna Cotta
Italiensk dessertklassiker her servert med Piano géle og friske jordbær til. La den stå kaldt i minst fire timer før gjestene dine kommer, slik at du oppnår den beste konsistensen.
Enkel•20 min•6 personer
Ingredienser
- 4.5 stykk gelatinplate
- 2 stykk vaniljestang
- 7.5 dl TINE® Kremfløte
- 2.5 dl sukker
- 1 pakke Piano® Rød Gelé
Slik gjør du
1
Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem minutter. Skyll godt, og klem ut vannet.
2
Snitt vaniljestengene på midten og skrap ut frøene.
3
Kok forsiktig opp fløten sammen med sukker, vaniljestengene og vaniljefrøene. Ta ut vaniljestengene og rør inn gelatinen.
4
Hell blandingen i små glass. Avkjøl i minst fire timer før servering.
5
Smelt géle på lav temperatur. Avkjøl til den er kald, men fortsatt flytende. Hell geléen forsiktig over i hvert glass og avkjøl i en halvtime.
TipsPynt først med jordbær i biter, og hell geléen forsiktig over.