Håndkle og blad
Deliciosa Panna Cotta
(163163)

Deliciosa Panna Cotta

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Italiensk dessertklassiker her servert med Piano géle og friske jordbær til. La den stå kaldt i minst fire timer før gjestene dine kommer, slik at du oppnår den beste konsistensen.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Porsjonskåler
4 ½ stkgelatinplater
2 stkvaniljestenger
7 ½ dlTINE Kremfløte
2 ½ dlsukker
1 pakkePiano Jordbærgelé
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem minutter. Skyll godt, og klem ut vannet.
    2. Snitt vaniljestengene på midten og skrap ut frøene.
    3. Kok forsiktig opp fløten sammen med sukker, vaniljestengene og vaniljefrøene. Ta ut vaniljestengene og rør inn gelatinen.
    4. Hell blandingen i små glass. Avkjøl i minst fire timer før servering.
    5. Smelt géle på lav temperatur. Avkjøl til den er kald, men fortsatt flytende. Hell geléen forsiktig over i hvert glass og avkjøl i en halvtime.
Blått hjerte
Tips!

Pynt først med jordbær i biter, og hell geléen forsiktig over.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat