Skip to main content

Deliciosa Panna Cotta

Enkel
20min

Italiensk dessertklassiker her servert med Piano géle og friske jordbær til. La den stå kaldt i minst fire timer før gjestene dine kommer, slik at du oppnår den beste konsistensen.

4.0
(179)
Next ImageDeliciosa Panna Cotta

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

4.5 stk
gelatinplate
2 stk
vaniljestang
2.5 dl
sukker

Fremgangsmåte

  1. Legg gelatinplatene i kaldt vann i fem minutter. Skyll godt, og klem ut vannet.

  2. Snitt vaniljestengene på midten og skrap ut frøene.

  3. Kok forsiktig opp fløten sammen med sukker, vaniljestengene og vaniljefrøene. Ta ut vaniljestengene og rør inn gelatinen.

  4. Hell blandingen i små glass. Avkjøl i minst fire timer før servering.

  5. Smelt géle på lav temperatur. Avkjøl til den er kald, men fortsatt flytende. Hell geléen forsiktig over i hvert glass og avkjøl i en halvtime.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Pynt først med jordbær i biter, og hell geléen forsiktig over.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter