Maple Panna Cotta

(66)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En drøm av en italiensk dessert som gjør deg øm om hjertet og mett i magen. Lønnesirupen gir oppskriften det lille ekstra.

Antall porsjoner

4

Ingredienser

Panna Cotta

3 platergelatin
1 dlTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
5 dlTINE Yoghurt Vanilje
2 sslønnesirup eller annen god flytende sirup

Ved servering

2 dlfriske eller frosne bær
½ dlhakkede valnøtter eller pistasjnøtter
2 ssflytende honning eller lønnesirup
8 stkmelisseblader
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

  • Panna Cotta

    1. Legg gelatin i bløt i kaldt vann i ca. 5 minutter.
    2. Kok opp melk ved middels varme, klem vannet av gelatinplater og smelt de i den varme melken. Rør slik at det løser seg helt opp.
    3. Avkjøl gelatinblandingen litt før du rører inn yoghurt og sirup. Fordel blandingen i fire glass og sett dem bort til kjøling i ca. fire timer frem til desserten har stivnet.
  • Ved servering

    1. Server Panna Cotta rett fra glasset eller hvelv på porsjonstallerken. Pynt med bær, hakkede nøtter, flytende honning eller lønnesirup og sitronmelisseblader.

Tips:

Bruk sandkakeformer for å gi desserten en ekstra fin form og topp det hele med friske bær og et mynte- eller sitronmelisseblad.

 Les kommentarer (6)

Kommentarer

  Legg til kommentar