Skip to main content

Maple Panna Cotta

Enkel
30min

En drøm av en italiensk dessert som gjør deg øm om hjertet og mett i magen. Lønnesirupen gir oppskriften det lille ekstra.

3.9
(77)
Next ImageMaple Panna Cotta

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Panna Cotta

3 plate
gelatin
2 ss
lønnesirup eller annen god flytende sirup

Ved servering

2 dl
friske eller frosne bær
0.5 dl
hakkede valnøtter eller pistasjnøtter
2 ss
flytende honning eller lønnesirup
8 stk
melisseblad

Fremgangsmåte

  1. Legg gelatin i bløt i kaldt vann i ca. 5 minutter.

  2. Kok opp melk ved middels varme, klem vannet av gelatinplater og smelt de i den varme melken. Rør slik at det løser seg helt opp.

  3. Avkjøl gelatinblandingen litt før du rører inn yoghurt og sirup. Fordel blandingen i fire glass og sett dem bort til kjøling i ca. fire timer frem til desserten har stivnet.

Ved servering

  1. Server Panna Cotta rett fra glasset eller hvelv på porsjonstallerken. Pynt med bær, hakkede nøtter, flytende honning eller lønnesirup og sitronmelisseblader.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Bruk sandkakeformer for å gi desserten en ekstra fin form og topp det hele med friske bær og et mynte- eller sitronmelisseblad.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter