Sjokolade panna cotta med Kesam®

(64)
  • Utførelse

    Middels
  • Tid

Panna cotta kan varieres i det uendelige. Så lenge det er en fløtepudding, kan det tilsettes det ene og det andre. Eksempelvis med sjokolade og Kesam. Nydelig!

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Panna Cotta

5 platergelatin
100 gmørk sjokolade
3 dlTINE Kremfløte
3 dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
100 gsukker
150 gKesam® Original

Pynt

8 stkblåbær
sjokolade (grovhakket)

Slik gjør du det

  • Panna Cotta

    1. Legg gelatinplater i en bolle med kaldt vann i 7 minutter til de er helt myke. I mellomtiden hakker du opp sjokolade.
    2. Ha fløte i en kjele sammen melk og sukker, og la det hele koke opp. Tilsett sjokolade, og la dette smelte i fløten.
    3. Ta kjelen av platen. Ta gelatinplatene opp av bollen og klem ut vannet. Rør inn én og én plate i melkeblandingen. La røren bli avkjølt.
    4. Sil blandingen over i en bolle slik at du er sikker på at det ikke blir med noen klumper i den ferdige panna cottaen. Rør og pisk inn Kesam.
    5. Fordel røren i porsjonsformer. Sett formene i kjøleskapet i minst fire timer, og helst over natten.
  • Pynt

    1. Pynt med blåbær og grovhakket sjokolade.

Tips:

Pakk formene med panna cottaen inn i plastfolie før du setter de i kjøleskapet, slik at de ikke tar smak av andre råvarer i skapet.

Kommentarer