Sjokolade panna cotta med Kesam®
Middels•30 min min
Panna cotta kan varieres i det uendelige. Så lenge det er en fløtepudding, kan det tilsettes det ene og det andre. Eksempelvis med sjokolade og Kesam. Nydelig!
Ingredienser
Antall porsjoner
Panna Cotta
-
5 platergelatin
-
100 gmørk sjokolade
-
3 dl
-
3 dl
-
100 gsukker
-
150 g
Pynt
-
8 stkblåbær
-
4 sssjokolade (grovhakket)
Slik gjør du det
-
1
Legg gelatinplater i en bolle med kaldt vann i 7 minutter til de er helt myke. I mellomtiden hakker du opp sjokolade.
-
2
Ha fløte i en kjele sammen melk og sukker, og la det hele koke opp. Tilsett sjokolade, og la dette smelte i fløten.
-
3
Ta kjelen av platen. Ta gelatinplatene opp av bollen og klem ut vannet. Rør inn én og én plate i melkeblandingen. La røren bli avkjølt.
-
4
Sil blandingen over i en bolle slik at du er sikker på at det ikke blir med noen klumper i den ferdige panna cottaen. Rør og pisk inn Kesam.
-
5
Fordel røren i porsjonsformer. Sett formene i kjøleskapet i minst fire timer, og helst over natten.
Pynt
-
6
Pynt med blåbær og grovhakket sjokolade.