Skip to main content

Sjokolade panna cotta med Kesam®

Middels
30min

Panna cotta kan varieres i det uendelige. Så lenge det er en fløtepudding, kan det tilsettes det ene og det andre. Eksempelvis med sjokolade og Kesam. Nydelig!

4.2
(118)
Next ImageSjokolade panna cotta med Kesam®

Ingredienser

Antall porsjoner

Panna Cotta

5 plate
gelatin
100 g
mørk sjokolade
100 g
sukker

Pynt

8 stk
blåbær
4 ss
sjokolade (grovhakket)

Fremgangsmåte

  1. Legg gelatinplater i en bolle med kaldt vann i 7 minutter til de er helt myke. I mellomtiden hakker du opp sjokolade.

  2. Ha fløte i en kjele sammen melk og sukker, og la det hele koke opp. Tilsett sjokolade, og la dette smelte i fløten.

  3. Ta kjelen av platen. Ta gelatinplatene opp av bollen og klem ut vannet. Rør inn én og én plate i melkeblandingen. La røren bli avkjølt.

  4. Sil blandingen over i en bolle slik at du er sikker på at det ikke blir med noen klumper i den ferdige panna cottaen. Rør og pisk inn Kesam.

  5. Fordel røren i porsjonsformer. Sett formene i kjøleskapet i minst fire timer, og helst over natten.

Pynt

  1. Pynt med blåbær og grovhakket sjokolade.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Pakk formene med panna cottaen inn i plastfolie før du setter de i kjøleskapet, slik at de ikke tar smak av andre råvarer i skapet.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter