Håndkle og blad
Trippeldipp med Ridder
(1010)

Trippeldipp med Ridder

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Den perfekte trippeldipp med kremost, salsa og Ridderost. Utmerket til fotballkampen, fredagskvelden, eller som en del av et tapasbord.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

125 pakkerTINE Kremgo’® Naturell à 125 gr
150 gferdig tomatsalsa
50 gRidder®
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C.
    2. Bruk en skål eller et glass som tåler varme. Rør i kremosten og legg den i skåla/glasset du skal ha det i.
      Blått hjerte
      Tips!

      Velg gjerne en kremost med smak.

    3. Legg over ferdig salsa.
    4. Riv Ridderost på et rivjern og ha det på toppen av salsaen.
    5. Sett skål/glass i stekeovnen på 180 °C til osten er smeltet. Dette tar noen minutter. Server med det samme.
Blått hjerte
Tips!

Velg salsa ut fra smak og behag. Noen ønsker en salsa med store biter, andre liker en mer rørt type med mindre biter.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat