Trippeldipp med Ridder

Trippeldipp med Ridder

0
10
Enkel10 min
Den perfekte trippeldipp med kremost, salsa og Ridderost. Utmerket til fotballkampen, fredagskvelden, eller som en del av et tapasbord.

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 180 °C.

  2. 2

    Bruk en skål eller et glass som tåler varme. Rør i kremosten og legg den i skåla/glasset du skal ha det i.

    Tips

    Velg gjerne en kremost med smak.

  3. 3

    Legg over ferdig salsa.

  4. 4

    Riv Ridderost på et rivjern og ha det på toppen av salsaen.

  5. 5

    Sett skål/glass i stekeovnen på 180 °C til osten er smeltet. Dette tar noen minutter. Server med det samme.

Tips

Velg salsa ut fra smak og behag. Noen ønsker en salsa med store biter, andre liker en mer rørt type med mindre biter.

Del denne oppskriften: