Trippeldipp med Ridder

Trippeldipp med Ridder

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Den perfekte trippeldipp med kremost, salsa og Ridderost. Utmerket til fotballkampen, fredagskvelden, eller som en del av et tapasbord.

Ingredienser

Antall porsjoner

125 pakker TINE Kremgo’® Naturell à 125 gr
150 g ferdig tomatsalsa
50 g Ridder®

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C.
    2. Bruk en skål eller et glass som tåler varme. Rør i kremosten og legg den i skåla/glasset du skal ha det i.
      Tips!

      Velg gjerne en kremost med smak.

    3. Legg over ferdig salsa.
    4. Riv Ridderost på et rivjern og ha det på toppen av salsaen.
    5. Sett skål/glass i stekeovnen på 180 °C til osten er smeltet. Dette tar noen minutter. Server med det samme.
Tips!

Velg salsa ut fra smak og behag. Noen ønsker en salsa med store biter, andre liker en mer rørt type med mindre biter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat