Trippeldipp med Ridder

(10)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Den perfekte trippeldipp med kremost, salsa og Ridderost. Utmerket til fotballkampen, fredagskvelden, eller som en del av et tapasbord.

Antall porsjoner

Ingredienser

125 pakkerTINE Kremgo’® Naturell à 125 gr
150 gferdig tomatsalsa
50 gRidder®
 Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 180 °C.
    2. Bruk en skål eller et glass som tåler varme. Rør i kremosten og legg den i skåla/glasset du skal ha det i.

      Tips:

      Velg gjerne en kremost med smak.

    3. Legg over ferdig salsa.
    4. Riv Ridderost på et rivjern og ha det på toppen av salsaen.
    5. Sett skål/glass i stekeovnen på 180 °C til osten er smeltet. Dette tar noen minutter. Server med det samme.

Tips:

Velg salsa ut fra smak og behag. Noen ønsker en salsa med store biter, andre liker en mer rørt type med mindre biter.

 Les kommentarer (0)

Kommentarer

  Legg til kommentar