Trippeldipp med Ridder
Den perfekte trippeldipp med kremost, salsa og Ridderost. Utmerket til fotballkampen, fredagskvelden, eller som en del av et tapasbord.
Enkel•10 min•4 personer
Ingredienser
- 125 g TINE® Kremgo® Naturell
- 150 g ferdig tomatsalsa
- 50 g Ridder®
Slik gjør du
1
Sett stekeovnen på 180 °C.
2
Bruk en skål eller et glass som tåler varme. Rør i kremosten og legg den i skåla/glasset du skal ha det i.
TipsVelg gjerne en kremost med smak.
3
4
Riv Ridderost på et rivjern og ha det på toppen av salsaen.
5
Sett skål/glass i stekeovnen på 180 °C til osten er smeltet. Dette tar noen minutter. Server med det samme.
TipsVelg salsa ut fra smak og behag. Noen ønsker en salsa med store biter, andre liker en mer rørt type med mindre biter.