Viser 216 oppskrifter
  1. Blomkålris

    Blomkålris

    Blomkålris er perfekt tilbehør til både kjøtt og fisk, og et godt alternativ til både ris og couscous! En smart måte å få i seg mer grønnsaker på!
    • Enkel
    • 15 min
  2. Potetmos

    Potetmos

    Potetpuré, potetmos og potetstappe er tre sider av samme gode sak, og passer til både kjøtt og fisk.
    • Enkel
    • 30 min
  3. Hvit saus

    Hvit saus

    Hvit saus er en god saus i seg selv. I tillegg er den en fin og nøytral basissaus som kan varieres i smak etter hva du skal servere.
    • Enkel
    • 10 min
  4. Brun saus

    Brun saus

    Er det en saus som blir sett på som den mest tradisjonelle i norsk matlaging, så må det være brun saus. Perfekt til kjøttboller!
    • Enkel
    • 10 min
  5. Fløtegratinerte poteter

    Fløtegratinerte poteter

    Fløtegratinerte poteter er verdens beste tilbehør som passer til både kjøtt og fisk. Hjemmelaget og godt!
    • Enkel
    • 60 min
  6. Smørkrem

    Smørkrem

    Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. 1 porsjonen holder til ca. 20 cupcakes om du skal ha skikkelig topp som på bilde.
    • Enkel
    • 30 min
  7. Sandefjordsmør

    Sandefjordsmør

    Historien bak Sandefjordsmør inneholder fransk innflytelse, en hotelldirektør, noen bevisste valg og noen tilfeldigheter. Sånt blir det god saus av!
    • Enkel
    • 15 min
  8. Soppstuing

    Soppstuing

    Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er perfekt tilbehør til vilt, fugl, biff og lam.
    • Enkel
    • 15 min
  9. Risotto med sopp

    Risotto med sopp

    Risotto er ikke vanskelig, men det krever litt tålmodighet. Tålmodighet som betaler seg.
    • Enkel
    • 60 min
  10. Salt karamellsaus

    Salt karamellsaus

    Salt karamellsaus blir bare mer og mer populært. Saltet bidrar til en spennende tvist på den ellers så søte sausen. En morsom gave til matglade mennesker.
    • Enkel
    • 25 min
  11. Enkel aioli

    Enkel aioli

    Har du dårlig tid, kan du enkelt forvandle ferdig majones til aïoli ved å smake den til med hvitløk, rømme og sitron.
    • Enkel
    • 10 min
  12. Rømmedressing

    Rømmedressing

    Frisk hvitløksdressing er perfekt til gill-mat og pizza. Bytter du ut hvitløk med friske krydderurter, får du en digg urtedressing.
    • Enkel
    • 10 min