Viser 216 oppskrifter
  1. Potetmos

    Potetmos

    Potetpuré, potetmos og potetstappe er tre sider av samme gode sak, og passer til både kjøtt og fisk.
    • Enkel
    • 30 min
  2. Brun saus

    Brun saus

    Er det en saus som blir sett på som den mest tradisjonelle i norsk matlaging, så må det være brun saus. Perfekt til kjøttboller!
    • Enkel
    • 10 min
  3. Fløtegratinerte poteter

    Fløtegratinerte poteter

    Fløtegratinerte poteter er verdens beste tilbehør som passer til både kjøtt og fisk. Hjemmelaget og godt!
    • Enkel
    • 60 min
  4. Hvit saus

    Hvit saus

    Hvit saus er en god saus i seg selv. I tillegg er den en fin og nøytral basissaus som kan varieres i smak etter hva du skal servere.
    • Enkel
    • 10 min
  5. Smørkrem

    Smørkrem

    Dette er en perfekt smørkrem som kan brukes til pynting av muffins og kaker. Den er smidig å jobbe med og kan sprøytes i alle mulige lekre dekorasjoner. 1 porsjonen holder til ca. 20 cupcakes om du skal ha skikkelig topp som på bilde.
    • Enkel
    • 30 min
  6. Risotto med sopp

    Risotto med sopp

    Risotto er ikke vanskelig, men det krever litt tålmodighet. Tålmodighet som betaler seg.
    • Enkel
    • 60 min
  7. Soppstuing

    Soppstuing

    Hjemmelaget soppstuing med fløte og urter er perfekt tilbehør til vilt, fugl, biff og lam.
    • Enkel
    • 15 min
  8. Viltsaus

    Ekte norsk viltsaus - fløtesaus

    Nydelig viltsaus basert på fløte, brunost og kraft. Hjemmelaget viltsaus smaker fortreffelig som tilbehør til alle typer viltkjøtt.
    • Enkel
    • 15 min
  9. Melisglasur

    Melisglasur

    En herlig luftig glasur. Sitronsaften gir det lille ekstra – og gjør frostingen mer frisk og hvit.
    • Enkel
    • 20 min
  10. Pikekyss

    Pikekyss

    Disse små marengsene heter pikekyss fordi de oppleves like lette og søte. De er gode å spise som godteri eller kan brukes i desserter og som kakepynt.
    • Enkel
    • 90 min
    • 60 min
  11. Raita

    Raita

    Raita er klassisk tilbehør til krydret og sterk indisk mat da yoghurt og agurk er med på roe ned de kraftige smakene.
    • Enkel
    • 20 min
  12. Blank sjokoladeglasur

    Blank sjokoladeglasur

    Blank sjokoladeglasur, eller ganache som det heter på fagspråket, kan brukes til å glasere kaker slik at de får en glatt og blank overflate av sjokolade som dekker hele kaken.
    • Enkel
    • 25 min