
Ferskensalat
Enkel•20 min min
Fersken er en forfriskende ingrediens. Den herlige crème fraîche-baserte dressingen gir syrlighet og spenst til den søte ferskensmaken.
Ingredienser
Antall porsjoner
Salat
-
3 stkmodne ferskener
-
50 gvalnøtter
-
½ stkisbergsalat
-
½ pakkeruccola
-
2 dlspiselige blomsterkroner , f.eks. blomkarse
Dressing
-
3 dl
-
2 ssmangochutney
-
¼ tssalt
-
¼ tsnykvernet pepper
Slik gjør du det
-
1
Skjær fersken i to, brekk dem fra hverandre og ta ut steinen. Del fruktkjøttet i smale striper eller båter.
-
2
Rist valnøtter i tørr stekepanne til de er gylne. Avkjøl. Del salat i biter.
-
3
Bland ruccola og salat og pynt med de spiselige blomstene. Server dressingen ved siden av.
Dressing
-
4
Rør sammen crème fraîche og mangochutney og smak godt til med salt og nykvernet pepper.