Nektarinsalat med blomkarse

Ferskensalat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Fersken er en forfriskende ingrediens. Den herlige crème fraîche-baserte dressingen gir syrlighet og spenst til den søte ferskensmaken.

Ingredienser

Antall porsjoner

Salat

3 stk modne ferskener
50 g valnøtter
½ stk isbergsalat
½ pakke ruccola
2 dl spiselige blomsterkroner , f.eks. blomkarse

Dressing

3 dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 ss mangochutney
¼ ts salt
¼ ts nykvernet pepper

Slik gjør du det

    1. Skjær fersken i to, brekk dem fra hverandre og ta ut steinen. Del fruktkjøttet i smale striper eller båter.
    2. Rist valnøtter i tørr stekepanne til de er gylne. Avkjøl. Del salat i biter.
    3. Bland ruccola og salat og pynt med de spiselige blomstene. Server dressingen ved siden av.
  1. Dressing

    1. Rør sammen crème fraîche og mangochutney og smak godt til med salt og nykvernet pepper.
Tips!

Det finnes mange spiselige blomster f.eks. fioler, rosekronblader, blomkarse eller stemorsblomster. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat