Håndkle og blad
Nektarinsalat med blomkarse
(77)

Ferskensalat

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Fersken er en forfriskende ingrediens. Den herlige crème fraîche-baserte dressingen gir syrlighet og spenst til den søte ferskensmaken.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Salat

3 stkmodne ferskener
50 gvalnøtter
½ stkisbergsalat
½ pakkeruccola
2 dlspiselige blomsterkroner, f.eks. blomkarse

Dressing

3 dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
2 ssmangochutney
¼ tssalt
¼ tsnykvernet pepper
BladBlad

Slik gjør du det

  • Salat

    1. Skjær fersken i to, brekk dem fra hverandre og ta ut steinen. Del fruktkjøttet i smale striper eller båter.
    2. Rist valnøtter i tørr stekepanne til de er gylne. Avkjøl. Del salat i biter.
    3. Bland ruccola og salat og pynt med de spiselige blomstene. Server dressingen ved siden av.
  • Dressing

    1. Rør sammen crème fraîche og mangochutney og smak godt til med salt og nykvernet pepper.
Blått hjerte
Tips!

Det finnes mange spiselige blomster f.eks. fioler, rosekronblader, blomkarse eller stemorsblomster. 

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat