Viser 216 oppskrifter
  1. Ghost pepper chilisaus med mango

    Ghost pepper chilisaus med mango

    Ghost chili (bhut jolokia) er veldig sterk, men med mango og ananas får den sødme og balanse. Hjemmelaget hot sauce passer særlig godt til surf & turf, tex mex, taco og pizza. Oppskriften gir ca. 1 liter saus.
    • Enkel
    • 45 min
  2. Trippel-dip

    Trippel-dipp

    Nydelig dipp med salsa, rømme og guacamole - perfekt til tortillachips.
    • Enkel
    • 5 min
  3. Bakt potet med asparges og grillsmør

    Bakt potet med asparges og kryddersmør

    Bakt potet med smør er godt som tilbehør til grillmaten, men topper du den med asparges, ost og digg grillsmør med chili og hvitløk blir det garantert sommerens hit!
    • Enkel
    • 45 min
  4. Bakt potet med chilismør

    Bakt potet med chilismør

    Bakt potet smaker aller best med hjemmelaget kryddersmør. Chili gir sterk og god smak.
    • Enkel
    • 50 min
    • 60 min
  5. Trippeldipp med Ridder

    Trippeldipp med Ridder

    Den perfekte trippeldipp med kremost, salsa og Ridderost. Utmerket til fotballkampen, fredagskvelden, eller som en del av et tapasbord.
    • Enkel
    • 10 min
  6. Sherrysild

    Sherrysild

    Deilig sild med smak av frisk dill og sherry. Den smaker godt på pumpernickel eller annet brød. Må stå i minst 1 døgn å trekke før servering.
    • Enkel
    • 15 min
  7. Nektarinsalat med blomkarse

    Ferskensalat

    Fersken er en forfriskende ingrediens. Den herlige crème fraîche-baserte dressingen gir syrlighet og spenst til den søte ferskensmaken.
    • Enkel
    • 20 min
  8. Ribberull

    Ribberull

    Vil du lage ditt eget julepålegg? Prøv ribberull. Ribberullen må stå kjølig over natten, så husk å lage den minst én dag i forveien.
    • Enkel
    • 150 min
  9. Pølsedressing

    Pølsedressing

    En enkel grilldressing, perfekt til pølser, men som også passer til mye mer.
    • Enkel
    • 5 min
  10. Gnocchi med squash og salviesmør

    Gnocchi med squash og salviesmør

    Små potetboller smaker nydelig med salviesmør og varmet squash. Det blir en enkel middagsrett, eller du gjør som italienerne, og spiser det som forrett, nattmat eller ved siden av langtidsstekt kjøtt.
    • Enkel
    • 90 min
  11. Gresskardipp

    Gresskardipp

    Gresskar hører Halloween til, og hvorfor ikke bruke gresskarenes innmat til noe godt? Her er en herlig dipp som passer på et tapasbord eller til oppkuttede grønnsaker.
    • Enkel
    • 15 min
  12. Maisdipp

    Maisdipp

    Nydelig og smakfull dipp med mais og chili.
    • Enkel
    • 15 min